czekamy na foto pływanko bardzo fajne w dobrym towarzystwie aż do czasu urwania tasmy w trapezie
zanim foto profeska od Izy to ja podrzuce kilka sytuacyjnych : sezon w pełni niektórym ciepło było bez suchara Jurgen jak zawsze na poziomie Stawny dziś rządził na CH3
było sporo KL pozdro
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 21:00 przez 3msto, łącznie zmieniany 2 razy.
heeej! jaka tam foto profeska! bez takich mi tu!!!;-) super foty...kilka podobnnych ujęć mam:-) dzis jakies 3szt. moze jako 'demo';-) no i mam nadzieje ,ze przydał Ci sie moj 18-24mm Było super. Jeszcze raz pozdrowienia dla wszytkich. IZa Guga-Marek
Pozdrowienia, pozdrowienia. Szkoda że nie mogłem dzi,ś przyjechać , zazdroszczę Wam, ale za to jutro jestem do 9,00 rano i już. Napiszę jak było, szkoda tylko że nie bedzie Nikt robił foto, szkoda, szkoda, pewnie ładnym aparatem. Oj ,oj......
Robert i znowu Twoja awaria nasze foty Iza czekamy na więcej Sezon rzeczywiście w pełni Poza Jurgenem który stanowi klasę sam dla siebie Filip, kolega na RRD i ty sam nieźle sobie dziś poczynaliście
Iza perarda czekamy na więcej + ta ostrość Skoro przy takim świetle taki wypas to ciekawe co będzie jak dołoży lumenów No i taka sesja na wzburzonym Bałtyku mi się marzy....
dzięki dzięki;-) z ta ostrością to może nie do konca...,ale myśle że sa inne walory na zdjęciach które pewne defekty równoważą;-) mowie oczywiście o fajnym efekcie wody czy e uchwyceniu dynamiki na zdjęciu-rzecz jasna!!!:-) raczej 'sesja' bo to amatorskie prace,ale jeżeli chcecie to jak najbardziej. Pozdrawiam!!!