Odwieszam: Sprawa Pauli i Pluta

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post11 paź 2012, 22:36

color1 pisze:heh, no wiedzę że temat nadal wisi w offtopie mimo apeli forumowiczów o przywróceniu powyższego wątku na forum główne...
nie ma to jak koleżeńska przysługa (w zamiataniu spraw pod dywan).

nikt tu nic nie zamiata, napisz następnym razem na maila do mnie.

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post12 paź 2012, 01:44

Dzięki Pablo :)

wakelive: teraz wybywam na trochę ale po powrocie pozwolisz że się do Ciebie odezwę. Jest prowadzona sprawa karna przeciwko Plutowi i każde nowe dowody będą pomocne. Skoro jesteś w posiadaniu wiadomości poszerzających zarzuty - przyda się uzupełnienie dokumentacji, tak więc do usłyszenia...

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post12 paź 2012, 10:48

miłego urlopu ;) nie połam się :P

Awatar użytkownika
color1

Post12 paź 2012, 13:55

dzieki, no faktycznie to bylo dokladnie rok temu :) a tymczasem koczujemy na lotnisku, wylot planowany na 9.20 delayed na 15:30 mam nadzieje ze zostawia nam cos na kolacje ;)

oby z wiatrem okazalo sie lepiej...

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post12 paź 2012, 14:18

Pablo pisze:
color1 pisze:heh, no wiedzę że temat nadal wisi w offtopie mimo apeli forumowiczów o przywróceniu powyższego wątku na forum główne...
nie ma to jak koleżeńska przysługa (w zamiataniu spraw pod dywan).

nikt tu nic nie zamiata, napisz następnym razem na maila do mnie.

Wątek został sklejony już wcześniej bo były 2 wątki na ten temat

Awatar użytkownika
color1

Post19 lis 2012, 12:42

wakelive pisze:witam wszystkich

Dopiero teraz znalazlem ta dyskusje mysle ze ludzi oszukanych przez Pluto sa dziesiatki. poszukujac go dowiedzialem sie ze zostal zwolniony ze szkolki pilkarskiej Akademii w ktorej pracowal podobno oszukiwal pracodawce, pozyczyl kase i to od wielu trenerow oraz rodzicow, nie pracowal, rozwalil samochod. teraz pracuje w innym klubie i wspolczuje rodzicom oraz dzieciakom, miec takiego wychowawce....:) mi wisi 400 zł i przezyje ale niech ludzie wiedza kto to jest.

pozdro

mikolaj

Kolego 'wakelive' odezwij się proszę do mnie na priv !

A przy okazji czy ktoś z forumowiczów wie gdzie teraz przebywa rzeczony oszust - pluto ?

Awatar użytkownika
color1

Post30 lis 2012, 01:29

:thumbsup:

CZY KTOŚ GO WIDZIAŁ OSTATNIO ? GDZIE SIĘ ZASZYŁ ? U JAKIEGO PRACODAWCY ?
bo nie przypuszczam aby ziomal zabrał go ze sobą na "instruktora" do cumbuco ;) ...

Awatar użytkownika
Krzysztof-L
Deska: NHP
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 37 razy

Post30 lis 2012, 02:06

Color - pisałem chyba już rok temu - pomyśl o nowych spotach, zimie, SNK i świętach i jaknajprędzej zapomnij o swej wpadce!
Widzę, że te parę k marnych złotych stało się Twoją obsesją. Pojmij wreszcie - prawdziwego OSZUSTA nie pokonasz!!!
I żaden sąd, żaden "kolega" na forum Ci nie pomoże!
A wręcz przeciwnie - zostawią Cię samego z narastającymi kosztami i wstydem.

Wyciągnij naukę z tej lekcji - w sumie koszt nie był aż tak duży - i nigdy nie wspieraj fałszywych: ofiar losu, biedaków, zbierających na piwo, "Rumunów" etc.

Wspieraj rodzinę, przyjaciół... a jak już nie masz co zrobić z kasą to wpłać na jakiś dom dziecka. Tam maluchy żyją za kilkanaście złotych dziennie...

Wstydu oszczędź i zawieś sprawę!

Wypisuję się z tego żenującego wątku...

paralizator
Deska: Joke
Latawiec: Razor 13,11,9
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 16 razy
Kontaktowanie:

Post30 lis 2012, 10:55

A to się znalazł doradca biznesowy. Gościu nie pisz więcej takich bzdur bo czytać się tego nie da. 10000 zł marne grosze :lol: nie wiem ile zarabiasz ale dla mnie to nie są marne grosze i też bym ścigał sk.....na nawet za jedno zero mniej choćby dla zasady. Nie twoja kasa to po co się odzywasz żeby odpuścił. Nie wiem gdzie tu wstyd żeby dopominać się o swoje :idea:
Wstydu oszczędź i zamilcz :hand:
Powodzenia Color w znalezieniu cwaniaczka.

Awatar użytkownika
color1

Post30 lis 2012, 11:11

Krzysztof-L pisze:Widzę, że te parę k marnych złotych stało się Twoją obsesją. Pojmij wreszcie - prawdziwego OSZUSTA nie pokonasz!!!

nie będę się rozpisywał i komentował powyższego wpisu (wpis mojego przedmówcy to załatwia), powiem tylko że sprawa jest w bardzo zaawansowanym stadium, potrzebuję tylko znać jego miejsce pobytu lub obecnego zatrudnienia, a środowisko kajtowe zapewne wie gdzie go znaleźć. skoro ja TEMU środowisku pomogłem, liczę że teraz ONO pomoże mi, w przynajmniej w tak szczątkowy i symboliczny sposób. czy także to jest naiwne ? takie osoby jak pluto powinno się skutecznie wykluczać (wyrywać chwasta) a nie pomagać w ukrywaniu czy unikaniu odpowiedzialności.

p/s a życzliwym nadgorliwcom przypominam o Art. 239. § 1. K.K ;)

andrzejpe
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz

Post30 lis 2012, 11:11

Krzysztof-L pisze:Color - pisałem chyba już rok temu - pomyśl o nowych spotach, zimie, SNK i świętach i jaknajprędzej zapomnij o swej wpadce!
Widzę, że te parę k marnych złotych stało się Twoją obsesją. Pojmij wreszcie - prawdziwego OSZUSTA nie pokonasz!!!
A wręcz przeciwnie - zostawią Cię samego z narastającymi kosztami i wstydem.

Wyciągnij naukę z tej lekcji - w sumie koszt nie był aż tak duży - i nigdy nie wspieraj fałszywych: ofiar losu, biedaków, zbierających na piwo, "Rumunów" etc.

Wspieraj rodzinę, przyjaciół... a jak już nie masz co zrobić z kasą to wpłać na jakiś dom dziecka. Tam maluchy żyją za kilkanaście złotych dziennie...

pojechales po bandzie panie..

Color, dzialaj dalej i scigaj zlodzieja

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post30 lis 2012, 13:24

Krzysztof-L pisze:Wspieraj rodzinę, przyjaciół... a jak już nie masz co zrobić z kasą to wpłać na jakiś dom dziecka. Tam maluchy żyją za kilkanaście złotych dziennie...

dom dziecka? Życzę powodzenia - dzieciaki kasy nie zobaczą, a Pani Dyrektor kupi sobie nową pralkę albo wyposaży kuchnię do własnego m5. I to beż żadnych skrupułów.

surfoteka
Deska: North Gonzales
Latawiec: North Rebel
Postawił piwka: 8 razy
Kontaktowanie:

Post30 lis 2012, 23:05

Color trzymaj sie, powodzenia, wytrwalosci i jak najmniej "zyczliwych" doradcow na Twojej drodze
az zal czasami czytac te niektore posty... a wydawac by sie moglo ze tak piekny sport uszlachetnia....

mrmateo
Kontaktowanie:

Post01 gru 2012, 11:39

Krzysztof-L pisze:

Wstydu oszczędź i nie pisz bzdur. Oszusta należy ścigać i karać jak tylko się da, bo jak widać jego działalność wyłudzania kasy się rozrosła.

Jeśli ktoś ma na niego namiar powinien pomóc, nawet bezosobowo z nowo stworzonego maila jeśli nie chce się mieszać.

Może ostatni pracodawca co go tak bronił i zamilkł w temacie, może czas się odezwać?

kamszot
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 4 razy

Post01 gru 2012, 20:42

Moze to Pluto? ahaha :D

Trzymaj sie Color i jedz ostro ze zlodziejem

Wróć do „Forum Główne”