Witam.
Mam kilka pytań co do mojego baru, bar jest z latawca RRD Passion 11m
Do czego służą uchwyty z rzepem oznaczone numerem 1 i 2 ?
Czy jest możliwość skrócenia linek sterujących ? Jeśli tak to jak się dostać pod " piankowe pływaki " ?
Pozdr
Do czego służą uchwyty z rzepem oznaczone numerem 1 i 2 ?
Czy jest możliwość skrócenia linek sterujących ? Jeśli tak to jak się dostać pod " piankowe pływaki "
bartolomeo_n pisze:Ja tam sie nie znamale te 1/2 to sa tzw. 'Oh shit handles'. Sluza w sytuacji awaryjnej, jak cos pojdzie (mocno) nie tak, lapiesz za jedna z nich i latawiec lopocze 'bokiem' bez mocy (no prawie).
Jurgen pisze:bartolomeo_n pisze:Ja tam sie nie znamale te 1/2 to sa tzw. 'Oh shit handles'. Sluza w sytuacji awaryjnej, jak cos pojdzie (mocno) nie tak, lapiesz za jedna z nich i latawiec lopocze 'bokiem' bez mocy (no prawie).
A nie przypadkiem kiteloopy![]()
![]()
mandaro pisze:Grzechu już wie do czego są elementy 1 i 2, bo mu powiedziałem.
Jurgen co ma milion postów nie wie. Nigdy ten temat nie był poruszany wcześniej?
Łał. Klimat jak w radzieckiej rakiecie.
mandaro pisze:Jurgen co ma milion postów nie wie. Nigdy ten temat nie był poruszany wcześniej?
sersciuch pisze:jurgen ma racje wcale nie jest tak różowo jak to poniektórzy malują raz musiałem się zwinąć na wodzie z latawcem potpientym za oshita loopow może i niekręci ale i tak ściągnęło mnie o wiele bardziej niż gdybym miał kita normalnie na lince nośnej
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość