Crazy Horse pisze:Żebyś Ty Jurgen tak podjudzał przed Fordem, że bęzie wiało, jak tu pesymistycznie zrzędzisz, to może MP by się rozgrywały i MP by się zmienił w koncu![]()
Zresztą wieje, czy nie wieje i tak byś tam nie jechał, bo wy lokalesi, którzy macie najbliżej wszedzie tak bardzo nie lubicie jezdzic i kibicowac na zawodach
Jurgen pisze:andrzejwodejszo pisze: ...Prawda jest taka, że mamy 20% szans na rozegranie udanego rejsu...
No ja bym chyba dał troszkę mniej....
andrzejwodejszo pisze:No i się udalo Wojtek!niestety nie wygrac ( gratulacje dla nr1, ale wystartowac. Przywialo okolo 5m/s podczas zawodow (drugie podejscie) I wygrali najlepiej przygotowani - nevalon (o ile pamietam) wysoko sie trzymasz w statystykach. Gratulacje
nasa83 pisze:Świetna fotorelacja![]()
Około 16:30 widziałem was w tvn24
Napiszcie proszę jak sądzicie: czy jutro jest szansa aby wziąsc do krynicy kita i trochę pojeździć?
Bo dziś niestety niewypalilo mi z przyjazdem.
Crazy Horse pisze: bo wy lokalesi, którzy macie najbliżej wszedzie tak bardzo nie lubicie jezdzic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości