Ko$$a pisze:A może jest ktoś chetny na pływanie???? W Jastarni są idealne warunki, Zero lodu
No tylko jutro to prawie najgorszy możliwy kierunek na Jastarnię. No chyba, że morze proponujesz

Ko$$a pisze:A może jest ktoś chetny na pływanie???? W Jastarni są idealne warunki, Zero lodu
jedi1 pisze:Ko$$a pisze:A może jest ktoś chetny na pływanie???? W Jastarni są idealne warunki, Zero lodu
No tylko jutro to prawie najgorszy możliwy kierunek na Jastarnię. No chyba, że morze proponujesz.
Kubs0n pisze:jedi1 pisze:Ko$$a pisze:A może jest ktoś chetny na pływanie???? W Jastarni są idealne warunki, Zero lodu
No tylko jutro to prawie najgorszy możliwy kierunek na Jastarnię. No chyba, że morze proponujesz.
jedi1 nie wiele wiesz o kierunkach jakie wchodzą do Jastarni , uwierz mi że dzisiaj spokojnie dało rade na dradze ,do południa lekki side offshore a po południu side shore !
Jutro będzie zajebisty wave na kamieniu(od dragi i maszo na południe mielizna z pozostałością torpedownii) Jak ktos chce dokładne info z nad wody to mogę numer kom. na priv podac mam do zatoki 2 minuty piechotką wiec jestem na bieżąco z warunkami jakie panują na wodzie
Wrogu pisze:Ja uderzam zaraz na rewe. Mam nadzieje, ze po 10.20 ktos bedzieto razem poplywamy. Super kierunek na otwarta strone, plytka woda i jakis side shore
Marrio pisze:Cześć,
W środę były super warunki na „trójkącie” Rekcin-Wojanowo-Borzęcin. Duża przestrzeń, warunki śniegowe bardzo dobre od 10 do 40 cm, przy N/NE/E zwykle przyjemny równy wiatr.
Parkowanie w Rekcinie lub jak droga jest przejezdna w połowie między Rekcinem i Wojanowem. (54’13’45.36’N 18’34’24.82E)
Przy obecnych warunkach i prognozowanym kierunku wiatru jedna z lepszych miejscówek kolo GD. Polecam.
W sobotę powtórka.
Pozdrawiam,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości