przemass pisze:
bywaj "zdrów"
Tobie też życzę, BEZ cudzysłowia i BEZ wink

peace
NEMO pisze:Skoro już jesteśmy w temacie długości i rockera.
Czy mógłbyś porównać rocker Balance do Clasha w kontekście ostrzenia i
lądowania na powerze?
Pzdr
przemass pisze:
NIe twierdzę że jak założysz deskę do wake to będziesz pływać tak samo jak na twintipie. Natomiast na nowoczesnej desce wakestyle, już było ich tu parę wymienionych, nie odczujesz większej różnicy w temacie ostrzenia już po paru sesjach.
przemass pisze:
profanity która była moją pierwszą deską "pod buty" niestety faktycznie nie najlepiej ostrzy, na kite nadaje się tak sobie, a na sam wake jeszcze gorzej ..
Ziomek. pisze:NEMO pisze:Skoro już jesteśmy w temacie długości i rockera.
Czy mógłbyś porównać rocker Balance do Clasha w kontekście ostrzenia i
lądowania na powerze?
Pzdr
..oba są zbliżone , robione przez tego samego PRO-ridera przecież![]()
Ziomek. pisze:przemass pisze:
NIe twierdzę że jak założysz deskę do wake to będziesz pływać tak samo jak na twintipie. Natomiast na nowoczesnej desce wakestyle, już było ich tu parę wymienionych, nie odczujesz większej różnicy w temacie ostrzenia już po paru sesjach.
..to się Przemku zdecyduj - CO twierdzisz![]()
Ziomek. pisze:dlatego jak mnie pytasz CZY na C L A S H 136 - 138 ostrzy mi się tak samo/lepiej/gorzej - jak na ARMADZIE 131 ..
lepiej, ze względu na długość ..rocker do pominięcia ,
przemass pisze:Ziomek. pisze:dlatego jak mnie pytasz CZY na C L A S H 136 - 138 ostrzy mi się tak samo/lepiej/gorzej - jak na ARMADZIE 131 ..
lepiej, ze względu na długość ..rocker do pominięcia , GDYŻ JEST ON W OBU TYCH DESKACH ZBLIŻONY
Super - i tylko o to mi chodziło - ZE WZGLĘDU na DŁUGOŚĆ, deski wakestyle o podobnym rockerze, za to DŁUŻSZE ( bo przypominam po raz KOLEJNY że nie o długości, a o rockerze mowa ) pływają na wiatr tak samo albo i lepiej niż klasyczne tt. ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości