wenzel pisze::doh:![]()
![]()
..przyznaję, czasem elektroniczna szisza od ..Twojego syna

peace
Ziomek. pisze:..dajmy dwóm początkującym/średniozaawansowanym : jednemu Kahoonę - a drugiemu RPMa - któy z nich zrobi "zdecydowanie większy rozwój"
Smokie pisze:Ziomek. pisze:..dajmy dwóm początkującym/średniozaawansowanym : jednemu Kahoonę - a drugiemu RPMa - któy z nich zrobi "zdecydowanie większy rozwój"
pewnie ten który będzie bardziej rozgarnięty
paralizator pisze:Smokie pisze:Ziomek. pisze:..dajmy dwóm początkującym/średniozaawansowanym : jednemu Kahoonę - a drugiemu RPMa - któy z nich zrobi "zdecydowanie większy rozwój"
pewnie ten który będzie bardziej rozgarnięty
Cytat dniaUśmiałem się z tego jednego zdania baaardzo.
lifko lifko pisze:Smokie możesz napisać coś więcej o tych różnicach , ? Zwrotność i hangtime na korzyść 2013 ? Jak z dołem 12 ?
Smokie pisze:
Co ciekawe 10 lat temu szkolenia odbywały sie na latawcach zgoła odmiennych od dzisiejszych a ile ono trwało??
Podpowiem
Tyle samo
majeranek pisze:Stałem się szczęśliwym (się jeszcze okaże) posiadaczem RPM-a i przyznam szczerze mam problem z ogarnięciem tych wszystkich ustawień supełków i pętelków. Jest może na necie jakiś manual w .pdf jak to ustawić? (np. bardziej freeride, bardziej freestyle)
Kuba Gdynia pisze:Moze ktos wie, ile prawdy jest w tym, ze ON SHIT był wymaganym systemem bezpieczeństwa w USA? Pytam, bo np w barach RRD zrezygnowany z ON SHIT ponoc ze wzgledu na to, ze nie ma juz takich wymogow????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości