http://live.prokitetour.com/?id_comp=217
Sniady pisze:Nie wiem jak wy, ale mi jakoś po tym ostatnim filmie Zoona trochę zmniejszył się doping. Owszem nadal uważam że jest zajebistym freestylerem i robi po prostu nie ziemskie tricki, ale trochę bardziej podobają mi się hity między Alexem( Kurna życzę mu tego tytułu bo chłopak ma moim zdaniem nieziemski styl, z którym nie może się Jacobs równać) a właśnie Markiem.
Plus Marca - Wielka Wielka moc, chłopak mam tak wielki power i przy tym umiem zrobić wyjątkowo ładnie trick że ładnie się na to patrzy.
Alex - terminator techniki i stylu, i przy okazji chciał bym zobaczyć go w hicie z Alberto bo obaj jak mają dobry dzień mogą zakosić masakrycznie trudne tricki(pokazał to w singlach Alberto właśnie)
Tyle ode mnie.
Przy okazji nie wiedziałem że ten slalom na twinach może być tak ciekaweChłopaki na kierunkowych dechach chyba się trochę zdziwili jak ich wyprzedzano wczoraj(np Corniel
)
jedi1 pisze:No to Jurek odpadł już oficjalnie z zawodów. Teraz pytanie zostało Pastor czy Jacobs.
Ziomek. pisze:jedi1 pisze:No to Jurek odpadł już oficjalnie z zawodów. Teraz pytanie zostało Pastor czy Jacobs.
..zdziwiłbym , się gdyby Pastor nie wygrał tegorocznego Pucharu ..
peace
Sniady pisze:...Alexem( Kurna życzę mu tego tytułu bo chłopak ma moim zdaniem nieziemski styl, z którym nie może się Jacobs równać)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości