Yarek pisze:Podałem sposób weryfikacji campów tutaj teraz. Widocznie więcej tam jest młodych którzy później startują w Ford Cup i zajmują dobre miejsca jako szkółka. Wystawcie swoich starszych też na zawody i niech się dalej rozwijają.
Wrogu pisze:Yarek pisze:Podałem najlepszy sposób weryfikacji to ilość młodych może być i starych w Ford Cup. Kto ich uczył i ilu ich jest. Tego nie trzeba reklamować jak tutaj. Więcej talentów tutaj nie zauważyłem poza jedna osoba.
Asia Litwin, Błaszko to mało![]()
Nie przypominam sobie by Victor wypromował na ten poziom kogoś, albo ktoś z jego campu doszedł tak daleko.
Tylko, że to o niczym nie świadczy poza stażem Księcia w biznesie, bo campy Victora są dopiero (chyba) od niedawna.
janciowodnik pisze:Rysiek niezły progres. Od czerwca jak ciebie widziałem wygląda to dużo lepiej, tak lekko- a to znaczy bardziej stylowo.
Życzę powodzenia w nauce nowych trików bo idziesz jak burza.
Nomad pisze:Wrogu pisze:Yarek pisze:Podałem najlepszy sposób weryfikacji to ilość młodych może być i starych w Ford Cup. Kto ich uczył i ilu ich jest. Tego nie trzeba reklamować jak tutaj. Więcej talentów tutaj nie zauważyłem poza jedna osoba.
Asia Litwin, Błaszko to mało![]()
Nie przypominam sobie by Victor wypromował na ten poziom kogoś, albo ktoś z jego campu doszedł tak daleko.
Tylko, że to o niczym nie świadczy poza stażem Księcia w biznesie, bo campy Victora są dopiero (chyba) od niedawna.
Wojtek Andrzejewski - 3 w Mistrzostwach Polski
Maice Dietrich - 4 w Mistrzostwach Polski
Wiktor Kun- 5 w Mistrzostwach Polski
Rysiek tez zaczynal u Victora
Wróć do „Relacje z wypraw i pływania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości