Starkites 2014

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post05 lut 2014, 10:28

nie jest lepszy od edka - jest inny . Napisałem, że 12stka tainy 2014 ciągnie lepiej niż 11m edek 2008 ( bo takie mam porównanie )
Porównując cenę nowego edka do nowej Tainy ... Nie ma co porównywać Taina będzie DUUUżo tańsza.

Awatar użytkownika
prodegior
Deska: nobilka nhp
Latawiec: edge/wainman
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz

Post05 lut 2014, 11:05

przemjas pisze::doh: :pray:
chyba ktoś tutaj nie umie czytać.
wskaż mi gdzie jest napisane to o czym piszesz??
a po co ci taki plecak?? kolorki ci nie pasują przecież, a różowych nie ma :lol: :evil:
peace
a szkoda ze nie ma rózowych :oops: sprzedawca z ciebie słaby przemjas-wiecej merytorycznej dyskusji,mniej obrazania klientow :thumb: PS to ile za ten hipsterski plecak? moze byc brązowy skoro różowych brak :evil:

Awatar użytkownika
prodegior

Post05 lut 2014, 11:07

andrzejwodejszo pisze:nie jest lepszy od edka - jest inny . Napisałem, że 12stka tainy 2014 ciągnie lepiej niż 11m edek 2008 ( bo takie mam porównanie )
Porównując cenę nowego edka do nowej Tainy ... Nie ma co porównywać Taina będzie DUUUżo tańsza.

czuje ze na wiosne w kadynach zobaczymy tylko Starsy :D

kite24.pl
Deska: SU-2
Latawiec: Gin Cannibal
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 29 razy
Kontaktowanie:

Post05 lut 2014, 11:12

przykro mi ale samych plecaków nie sprzedaję .
Zapraszam do przetestowania latawców i wydawania opinii na jego temat . dziękuję

Awatar użytkownika
przemjas
Deska: SU-2 Prorider
Latawiec: SS RPM 10m
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 18 razy
Kontaktowanie:

Post05 lut 2014, 11:16

nie miałem zamiaru nikogo obrażać. Jak się poczułeś urażony, sorry, ale taki mamy .... :)
Plecak a i owszem możesz kupić .... z latawcem ;) ale najpierw przepłyń się i sprawdź czy ci odpowiada
Również zapraszam do merytorycznej dyskusji i wydawania opinii po testach a nie tylko z wyglądu, kolorów itp .

Awatar użytkownika
prodegior

Post05 lut 2014, 11:28

przemjas pisze:
prodegior pisze:
przemjas pisze::doh: :pray:
chyba ktoś tutaj nie umie czytać.
wskaż mi gdzie jest napisane to o czym piszesz??
a po co ci taki plecak?? kolorki ci nie pasują przecież, a różowych nie ma :lol: :evil:
peace
a szkoda ze nie ma rózowych :oops: sprzedawca z ciebie słaby przemjas-wiecej merytorycznej dyskusji,mniej obrazania klientow :thumb: PS to ile za ten hipsterski plecak? moze byc brązowy skoro różowych brak :evil:

Plecak a i owszem możesz kupić .... z latawcem ;) ale najpierw przepłyń się i sprawdź czy ci odpowiada
.
Eee tam,biere w ciemno po takich testach i opiniach :thumb: 10m ogarnę przy mojej wadze i skilu od 8 do 35 knotów :D

Awatar użytkownika
przemjas
Deska: SU-2 Prorider
Latawiec: SS RPM 10m
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 18 razy
Kontaktowanie:

Post05 lut 2014, 11:35

:pray:
a ten dalej swoje ;) pływałeś ?? sprawdziłeś?? piszesz nieprawdę :naughty: nikt nie napisał że 10m pociągnie od 8 węzłów, nikt nie napisał że jest to latawiec najlepszy na rynku. Piszmy o rzeczywistości, a najlepiej o rzeczywistości którą sprawdziłeś a nie opierasz tylko na wyglądzie i swoich upodobaniach do innych marek.
Ja napisałem krótko o tym jakie mam wrażenia odnośnie latawca, po owszem krótkich testach. Czy to się utrzyma?? sprawdzimy po dłuższych testach na wodzie.
dziękuję za uwagę i zachęcam do sprawdzenia tych latawców w rzeczywistości.
Tyle w temacie ;)
offtop proszę administrację usuwać :D

mazar
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post05 lut 2014, 12:59

Przecież widać, że nachalnie chcecie sprzedać ten słabo opakowany produkt :doh:
Nie twierdzę, że to źle działa, ale wklejcie obok tego waszego baru, bar Cabrini czy Northa i niech sobie każdy odpowie z jakiego wieku jest i jaką relację cenową pomiędzy nimi akceptuje.
To, że to działa, to nie wątpię, przecież to patyk z dziurką i kilkoma linkami...a nie produkt w fabryki Microsoft-u
Argumentacja, że 10 zastąpi 12, ale jak się schudnie i takie tam :lol: dla mnie bomba - proponuję wkleić ten produkt w plebiscycie jako 'odkrycie roku' :lol:
Co do OT to uważam, że nachalne reklamy powinny w dziale biznes, giełda ...

kite24.pl
Kontaktowanie:

Post05 lut 2014, 13:06

my tylko zachęcamy do przetestowania produktu i wtedy wyrażenia opinii o cechach lotnych produktu . Nie na podstawie wyglądu . Jeszcze raz zapraszam na testy .

andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post06 lut 2014, 15:26

Obrazek

sesyjka se "Świniami"

maski.

Post07 lut 2014, 17:00

andrzejwodejszo pisze:Obrazek

sesyjka se "Świniami"

kurde, rzeczywiście uderzająco podobne do ziko .... ziko 2015 ;)
....albo 2016 ... jestem zdecydowanie chyba prawie pewien ;)

Wrogu
Deska: do pływania
Latawiec: do latania
Dostał piwko: 52 razy

Post07 lut 2014, 19:41

Uh, ale bar :lol: nieco wstyd taki bar sprzedawac :wink: i dawac do testow .... jak macie w ofercie (taniej :!: :!: :!: ) bardzo spoko bar naisha 4 linkowy :!:

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post08 lut 2014, 03:15

andrzejwodejszo pisze:Nazwa ma "OGROMNE" znaczenie :D

Kahoooooooona - ?
Waroo - ? To już specjaliści muszą się wypowiedzieć

Kahoona i Waroo to oryginalne aborygeńskie nazwy, niestety nie pamiętam czego :wink: :hand:

kite24.pl
Kontaktowanie:

Post08 lut 2014, 13:05

dobrze zauważyłeś że można zastosować inny bar. Ten bar nie będzie występował w konkursie piękności ( misską nie jest ) :hand: kwestie wyglądu już była omawiana . Bar jest miękki dobrze leży w dłoni średnica odpowiednia , chicken działa bardzo dobrze , krętlik bez zastrzeżeń , linka depowera jest w osłonie aby się nie przecierała , taśmy pracują precyzyjnie , dodatkowo linki sterujące są też w osłonach
Brak stopera ( ale na pojedynczej lince depowara trudno to zamontować ) i przy leashowaniu brak kulki na lince nośnej aby ograniczyć odjechanie baru ( ale można w własnym zakresie umieścić mała kulkę jako ogranicznik )
Wstyd to kraść i taki sprzęt sprzedawać lub dawać do testów . Wizualne oceny to kwestia własnego gustu . Ale aby się wypowiedzieć to się przepłyń na nim i na tej podstawie wydaj ocenę . Tak jak na początku bar może być innej firmy .

Wrogu pisze:Uh, ale bar :lol: nieco wstyd taki bar sprzedawac :wink: i dawac do testow .... jak macie w ofercie (taniej :!: :!: :!: ) bardzo spoko bar naisha 4 linkowy :!:

Famay
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 17 razy

Post08 lut 2014, 13:09

Na modelu z 2013 pływało mi się idealnie . Wiadomo są rzeczy które bym zmienił przy tym kajcie ale tragedii nie było więc chętnie bym przetestował modele 2014 ! :thumbsup:

Wróć do „Recenzje & Opinie”