jadak pisze:Opiszę swoją relację,Bra będziesz zadowolony.
Są tutaj szkoły, instruktorzy zainteresowani reklamą w dziale relacje z wypraw?
Napiszę na czym pływałem, z kim gdzie i kiedy, opiszę besty, wake.pl-mogę Ziomek? lub slingshoty,szkoły slinga?-co Ty na to Pablo?, boardandkite? cabrinha-Koniu co myślisz? ozony?surfpoint? gaastry? Easy? f-one? itd
Trzymam kciuki i naprawdę czekam na każdą relację nawet z biznesową podszewką.
Wydaje mi się, że Twoje restrykcyjne podejście może spowodować efekty o jakich napisałem we wcześniejszym poście i 90% relacji, filmów, zdjęć, postów będzie lądowało w dziale biznes.
Nie mam prawa pisać, ponieważ mam tylko 11 wpisów na forum, ale pomimo wszystko spróbuję![]()
Jadak - czy ja tak napisałem? Zbóju jeden

Owszem zwróciłem uwagę, na fakt, że podobnie jak Plewa, zadebiutowałeś na KF parę sekund temu i masz od razu roszczenia.
Łatwo przypuszczać, że mogliście się tutaj pojawić wyłącznie w tym celu. Tak tutaj zwykle bywa. Najwięcej krzyczą anonimy lub paropostowi debiutanci.
Albo pojawiają się takie pasożyty jak Bubel co traktują KF wyłącznie jak instrument do załatwiania swoich prywatnych spraw.
Może zrób najpierw coś dla KF, odkryj swoje umiejętności kajtowe i okołoklawiaturowe, daj się poznać, przekonaj forumowiczów do siebie i swoich poglądów, stań się wiarygodny i potem wróć do tego tematu jeśli nadal będzie Cię raził. Nie potrzebujesz pisać latami. Już Twój 12 post może być taki

Po Twojej odpowiedzi wierzę, że będziesz wyjątkiem od powyższej reguły i faktycznie zrobisz dla nas więcej niż pisanie protest-postów