Pro riderzy od airrushy chcieli niskie Y i na nich pływają ergo produkują nowe 2013/2014 z niskim Y.
Ziomek pisze ze wysoki jest najlepszy a niski to kupa dla lamusow.
To ja nie wiem...
donaj pisze:Pro riderzy od airrushy chcieli niskie Y i na nich pływają ergo produkują nowe 2013/2014 z niskim Y.
To ja nie wiem...
Ziomek. pisze:donaj pisze:Pro riderzy od airrushy chcieli niskie Y i na nich pływają ergo produkują nowe 2013/2014 z niskim Y.
To ja nie wiem...
..no widzisz, jak mało rozumiesz
wydaje mi się, że z całym szacunkiem , do Twojego zestawu - idealnie strymowanego swojego Razora jeszcze w rękach nie miałeś![]()
gdyż Ziomek wszędzie pisze wręcz przeciwnie: uwielbiany przeze mnie bar 2012 (do każdego rocznika RAzora) to właśnie "kupa dla lamusów"
Razor na średnim Y (bo wysokiego nigdy nie miał - wysoki Y jak GP 2012 to pomyłka totalna) kopie dość mocno ale stabilnie, przewidująco
bary 2013 i analogiczny 2014 (który też posiadam NOWY - jakby kogoś interesował, lub najlepiej wymienię nawet za kolejny używany 2012) z niskim Y
kopią MEGAMOCNOa od tego nieprzewidywalnie, nierównomiernie - jakby na dwa tempa
takiej mocy na moim poziomie nie ogarniam - ale widząc na żywo Pastora czy Basa - widzę , że IM służy
rozumiem to - tak jak rozumiem, że 95% pływaków nie zauważy znaczącej różnicy podpinając oba bary![]()
do pewnego poziomu nie robi to zbytniejróżnicy
mój poziom jest zbyt niski, a kolana mimo wszystko za słabe by ogarnąć moc na barach 2013 i 2014 (oba mam..)
jednak gdy dawałem swój sprzęt dość zaawansowanym , w tym zawodnikom
reakcje były takie , że na barze 2012 nie mogli się oderwać od zestawu
a na barze 2013 już takiego aplauzu nie było..
takich sytuacji miałem sporo, nie ma potrzeby przedstawiać nazwisk
..mam nadzieję, że tym razem nikt nie będzie miał trudności ze zrozumieniem treści tego co napisałem setny raz o barach Airusha![]()
peace
TrueKejner pisze:co się będzie działo dalej z tymi kajtami Hadlowa.
mkmiec pisze:TrueKejner pisze:co się będzie działo dalej z tymi kajtami Hadlowa.
Ja tez sie nad tym zastanawiam szczegolnie po tym jak w zeszlym roku mialem super sezon na tych latawkach.
Po mojej znajomosci branzy, strasznie nie podobalo mi sie w jaki sposob Hadlow zakonczyl wspolprace z Flexem. To co zrobil wypuszczajac latawce 2014, prototypy i swoje i nowy model (3 rzebrowy) w dwoch rozmiarach na Ebay.co.uk to moze miec fatalne konsekwencje dla marki. Zero szacunku i zero zastanowienia. Musieli sie niezle pogrysc, zeby tak to sie zakonczylo. Nie rozumiem, czy Flexifoil nie mial kontraktu z Aaronem, gdzie miedzy innymi jest ustalone, ze ma pomagac budowac marke a nie ja niszczyc. Niestety ale duzo rzeczy sie w kazdego zyciu zmienia i nawet w tych ciezkich sytuacjach trzeba zachowac sie jak profesionalista a nie jak "chlopak z ulicy". Po za tym jak plywa to jego renoma u mnie ulegla zmianie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości