Dokładnie leciałem wzdłuż chodnika i wylądowałem miedzy tymi falochronami o kształcie gwiazdy... jakim cudem jestem cały nie wiem...

Wełniacz pisze:No i wróciłęem od lekarza z RTG klatki i nie połamaneNa pytanie co teraz lekarz mówi, że mało ruchu i z miesiąc poboli mocno, na co ja stwierdziłem to pływać nie mogę ?
![]()
a lekarz: do granicy bólu pan może
Szkoda tylko że ta granica jest jak wstaje czy cokolwiek innego robię np. leżę :/ ehh a od soboty 2 tygodnie urlopu
W sumie to dobrze, że żyję
![]()
Dokładnie leciałem wzdłuż chodnika i wylądowałem miedzy tymi falochronami o kształcie gwiazdy... jakim cudem jestem cały nie wiem...
Wełniacz pisze:No i wróciłęem od lekarza z RTG klatki i nie połamaneNa pytanie co teraz lekarz mówi, że mało ruchu i z miesiąc poboli mocno, na co ja stwierdziłem to pływać nie mogę ?
![]()
a lekarz: do granicy bólu pan może
Szkoda tylko że ta granica jest jak wstaje czy cokolwiek innego robię np. leżę :/ ehh a od soboty 2 tygodnie urlopu
W sumie to dobrze, że żyję
![]()
sirterminator pisze::doh: Ostatnio, rozmawialiśmy z Prodegiorem na temat pływania na miejskiej. Obaj stwierdziliśmy - po hu?!?...dla lansu?...i byliśmy ciekawi kto pierwszy się rozpier*&^% Lekcja pokory, dobrze, że nic poważnego Ci się nie stało...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości