jak w temacie chciałbym porównać te trzy c-szejpy... Jakie są różnice między nimi, który będzie lepszy na początki freestyle? Na razie mam rpma 12m i chciałbym dokupić highwindowy kite, 9 lub 10m.

@Edit: Które bardziej opóźnią/przyśpieszą progress?
macsurf pisze:apek pisze:A Victor wymiata wszystkich na Torchach i można przetestować na Solarze
No i o czym to swiadczy?
macsurf pisze:apek pisze:A Victor wymiata wszystkich na Torchach i można przetestować na Solarze
No i o czym to swiadczy?
Rajlor pisze:Witam,
jak w temacie chciałbym porównać te trzy c-szejpy... Jakie są różnice między nimi, który będzie lepszy na początki freestyle? Na razie mam rpma 12m i chciałbym dokupić highwindowy kite, 9 lub 10m.
@Edit: Które bardziej opóźnią/przyśpieszą progress?
mary.dk pisze:
Co do Torcha to już nie pamiętam, ale jak na moje to skonczyl się tak cos kolo 2010 ?
...
Ziomek. pisze:Patryk , przepłyń się na nich i już nie będziesz miał ŻADNYCH wątpliwości![]()
u nas w bazie na Torcha nikt się nie skusił![]()
peace
Wrogu pisze:Tak, ale razorek w 9m jest po prostu fajny
Ziomek. pisze:Wrogu pisze:Tak, ale razorek w 9m jest po prostu fajny
..w mojej opinii 11 jest najfajniejsza - daje i potężnego kopa (lekkość i czas przekładania, mega luzuje linki - czego nie ma już tak 13stka - i stabilność - czego nie ma 9tka)
chyba że do lotów w haku i KL - to 9 tka jak najbardziej![]()
choć do KL są łatwiejsze latawce
podobnie z górnym zakresem - i na dziś ponad 30 węzłów ogarnie i 13stkawłącznie z uh
te latawce mają PRZEPOTĘŻNY górny zakres
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość