i szybka zawrotka na Miecia szalonego i o 11 byłem na wodzie a Mietek dziś szalał dla mnie była lipa strasznie szarpało

Fikus na Hydrofoilu

Mikolpa pisze:Piotrbyku pisze:Radek czemu czekałeś z tym postem tak długo , powinienieś go zamieścić wczoraj a tak zrobiliśmy wycieczkę na Verboten seepotwierdzam Ws na Opla nie wchodzi nawet nie mierzyłem, bo nie było co
To tak żeby się bardziej wkurzyć to zobacz co się dzieje na naszej stacji. Nie spada poniżej 15kt, od rana strzały po 30, 36 i 39kt, wczoraj 40kt. Tyle energii się marnuje.
Piotrbyku pisze:a z czego się cieszysz , z czyjegoś nieszczęścia![]()
.
Fikus pisze:Pragnę serdecznie podziękować surferom akwnu mietkowskiego, którzy wierzyli że nie spękam i wejdę na wode. Dziękuję wszystkim, którzy mnie wspierali i poparli start z plaży mimo takiego hadkoru,
Największym zaufaniem obdarzył mnie Byku który sam nie mogąc zabardzo utrzumać łopocącego latwca zdecydował sie na odważny ruch i wystartował moją furie żeby po chwili dzielnie ratowąc ją inwertującą i skreconą. Do wszyskich kieruję wyrazy wdzięczności. Dziękuję także, za każde dosadne ale jakze pouczające słowa, które padły podczas Naszej wspólnej sesji
Rozpoczynając sesję na mietkowie, z optymizmem myślałem o czekających mnie wyzwaniach i obowiązkach, bo wiem, że praca na rzecz rozwoju freestyle regionu jest warta poświęcenia i zaangażowania.
Surfuje szybciej i szybciej aby spełnić oczekiwania związane z rozwojem na mietkowie i pomimo kriogenicznych tempratur wkrótce pojawie sie tam znowu aby cieszyc sie lokalnym hardkorem razem z całą Naszą społecznością
Piotrbyku pisze:Nie marnuje się , nie marnuje dziś nalixzyłem z 8 kitów osiem i pół![]()
nindza pisze:Zdrowia, sezonu bez kontuzji, wietrznych i słonecznych sesji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości