Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post23 gru 2014, 16:12

Spoko . O 9 byliśmy już na miejscu . a tam szok :shock: :shock: :shock: :evil: :shock: :o :doh: :doh:
i szybka zawrotka na Miecia szalonego i o 11 byłem na wodzie a Mietek dziś szalał dla mnie była lipa strasznie szarpało

Obrazek

Fikus na Hydrofoilu :D :D

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post23 gru 2014, 16:16

Mikolpa pisze:
Piotrbyku pisze:Radek czemu czekałeś z tym postem tak długo , powinienieś go zamieścić wczoraj a tak zrobiliśmy wycieczkę na Verboten see :D potwierdzam Ws na Opla nie wchodzi nawet nie mierzyłem, bo nie było co

To tak żeby się bardziej wkurzyć to zobacz co się dzieje na naszej stacji. Nie spada poniżej 15kt, od rana strzały po 30, 36 i 39kt, wczoraj 40kt. Tyle energii się marnuje.

Nie marnuje się , nie marnuje dziś nalixzyłem z 8 kitów osiem i pół

Obrazek :(

Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post23 gru 2014, 16:26

:P

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post23 gru 2014, 16:32

a z czego się cieszysz , z czyjegoś nieszczęścia :naughty: :naughty:
a poważnie na Berku nie ma żadnych znaków które informowały by o ......................................
w gablocie wisi jakiś regulamin , w którym ja nie znalazłem nic o tym że nie .....................
jakieś bzdzity aby uważać i nie śmiecić .

r.sidor
Deska: north select
Latawiec: north/vegas, rebel, evo
Dostał piwko: 1 raz

Post23 gru 2014, 16:55

zakazów nie widać, ale jak schodziliście od opla to na tablicy informacyjnej pozaklejali wszystkie oznaczenia kajta, jakby nie istniał tam w sensie pozwolenia na pływanie, a inne zostały jak dawniej :(

r.sidor
Deska: north select
Latawiec: north/vegas, rebel, evo
Dostał piwko: 1 raz

Post23 gru 2014, 17:00

a odnośnie tego uszkodzonego kajta to u celarka kobitki łatwo go naprawią! tel 58 674 15 70 lub bezpośrednio do nich na górze 695 02 55 70, tylko musi tam dotrzeć czysty i suchy, a potem lata jak gdyby nic, nawet trudno zauważyć, że był naprawiany bo dobierają kolor łat! powodzenia i głowa do góry! a i wcale nie jest drogo.

Awatar użytkownika
Fikus
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 28 razy
Kontaktowanie:

Post23 gru 2014, 20:02

Pragnę serdecznie podziękować surferom akwnu mietkowskiego, którzy wierzyli że nie spękam i wejdę na wode. Dziękuję wszystkim, którzy mnie wspierali i poparli start z plaży mimo takiego hadkoru,

Największym zaufaniem obdarzył mnie Byku który sam nie mogąc zabardzo utrzumać łopocącego latwca zdecydował sie na odważny ruch i wystartował moją furie żeby po chwili dzielnie ratowąc ją inwertującą i skreconą. Do wszyskich kieruję wyrazy wdzięczności. Dziękuję także, za każde dosadne ale jakze pouczające słowa, które padły podczas Naszej wspólnej sesji

Rozpoczynając sesję na mietkowie, z optymizmem myślałem o czekających mnie wyzwaniach i obowiązkach, bo wiem, że praca na rzecz rozwoju freestyle regionu jest warta poświęcenia i zaangażowania.

Surfuje szybciej i szybciej aby spełnić oczekiwania związane z rozwojem na mietkowie i pomimo kriogenicznych tempratur wkrótce pojawie sie tam znowu aby cieszyc sie lokalnym hardkorem razem z całą Naszą społecznością

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post23 gru 2014, 20:31

Piotrbyku pisze:a z czego się cieszysz , z czyjegoś nieszczęścia :naughty: :naughty: .

Nie cieszę się tylko pokazywałem Tobie język :p ale ten język na forum jest jakiś mało wystawiony. Ja tu pisałem jak to mocno na mietku a Wy na wodzie :p kite pewnie do naprawienia znam jednego fachowca z kunic co nie takie rozdarcia szył :wink:

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post23 gru 2014, 22:33

Fikus pisze:Pragnę serdecznie podziękować surferom akwnu mietkowskiego, którzy wierzyli że nie spękam i wejdę na wode. Dziękuję wszystkim, którzy mnie wspierali i poparli start z plaży mimo takiego hadkoru,

Największym zaufaniem obdarzył mnie Byku który sam nie mogąc zabardzo utrzumać łopocącego latwca zdecydował sie na odważny ruch i wystartował moją furie żeby po chwili dzielnie ratowąc ją inwertującą i skreconą. Do wszyskich kieruję wyrazy wdzięczności. Dziękuję także, za każde dosadne ale jakze pouczające słowa, które padły podczas Naszej wspólnej sesji

Rozpoczynając sesję na mietkowie, z optymizmem myślałem o czekających mnie wyzwaniach i obowiązkach, bo wiem, że praca na rzecz rozwoju freestyle regionu jest warta poświęcenia i zaangażowania.

Surfuje szybciej i szybciej aby spełnić oczekiwania związane z rozwojem na mietkowie i pomimo kriogenicznych tempratur wkrótce pojawie sie tam znowu aby cieszyc sie lokalnym hardkorem razem z całą Naszą społecznością

Czyli jutro :thumbsup:

kawa
Deska: RLB SPLIT, SU-2
Latawiec: SLINGSHOTy
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post23 gru 2014, 22:58

Piotrbyku pisze:Nie marnuje się , nie marnuje dziś nalixzyłem z 8 kitów osiem i pół

Obrazek :(

Coś tak czułem w starych kościach, że tak się to może skończyć..dobrze, że nie kombinowałem za długo i za bardzo dając w porę dyla z Mieciora.
Niedobrze, że dymaliśmy 300km żeby sobie z jakimś najebanym Czechem pogadać i popatrzyć na Berkowy flat....a mogła być kurna Topola :evil:
Comeback na wzburzone wody śródlądzia planuję na po Świętach więc podobnie jak Radek życzę wszystkim rodzinnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i żebyśta wyżarci i zahartowani wrócili na wodę bo ma zacząć pizgać (w niedzielę przy z rańca przy 4,5stopnia już było dosyć ostro a niesudeccy górale przepowiadają okolice 0 przez dłuższy czas)

Awatar użytkownika
harnaś
Deska: Aboards Z-series
Latawiec: Nobile 555 RRD Addiction
Postawił piwka: 23 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post24 gru 2014, 07:38

Po świętach jeśli już ma być jezioro to raczej zaopatrz się w łyżwy :wink:

tak mówią Sudeccy górale :?

Awatar użytkownika
nindza
Deska: paździerz
Latawiec: pompowany
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 16 razy
Kontaktowanie:

Post24 gru 2014, 09:40

Zdrowia, sezonu bez kontuzji, wietrznych i słonecznych sesji.

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post24 gru 2014, 13:20

Miała być Topola i była Fajny równy wiatr około 15 knot . Podobno to co się robi w wigilie to się robi cały rok ,ja nie jestem przesądny ale wolałem nie ryzykować jakby co to współczują tym co dziś rano na kacu byli . Ty wiesz ,że do ciebie piję
wszystkim Wam dużo zdrowia znad Topoli

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post24 gru 2014, 14:57

nindza pisze:Zdrowia, sezonu bez kontuzji, wietrznych i słonecznych sesji.

Wszystko na temat :D przyłączam się do życzeń, niech się spełnią :!:

johan
Deska: Select
Latawiec: North Dice

Post24 gru 2014, 19:32

Witam.Przeczytalem relacje z 23.12 z miecia szkoda ze nie probowaliscie plywac z brzegu pld.od francuza bylo tam kilka latawek wiatr byl oczywiscie szkwalisty ale do plywania to co dzialo sie przy brzegu pln borzygniew to klasyczny rotor czyli bardziej po ludzku zawietrzna .Problem doskonale znany paralotniarzom ,ktorzy mawiaja ze na zawietrznej modla sie zarliwie nawet ateisci.Zapuscilem sie pod ten brzeg na odleglosc kilkudziesieciu metrow i latawiec w pewnym momecie zlozyl sie na pol czyli zlamalo glowna tube .Powietrze oplywajac wysoka skarpe gwaltownie i turbuletnie opada na wode w takich warunkach nie da rady nawet champion.Na mietku jest rzecza naturalna ze wiatr wiejacy z kierunku zach. ma tendencje do odkrecania raz w kier.pln ,lub pld i warto dorze obserwowac ktora z tych tendencji dominuje w tym momencie.Szkoda latawki a mozna sie tez niezle poturbowac.Pozdrawiam i do zobaczenia na wodzie.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”