Nadciąga nowa kolekcja
Fasolix pisze:Ciekaw jestem czy poza wzornictwem coś się zmieni, bo jest straszna lipa
boldek pisze:Fasolix pisze:Ciekaw jestem czy poza wzornictwem coś się zmieni, bo jest straszna lipa
Taka straszna lipa, że jak wczoraj pływałeś ze mną na Kaprze, to naliczyłem 5 SuDwów, 2 Klasze, 1 Nobila i 1 Airasza A ja myślałem że to wiatr był do kitu, a nie dechy
boldek pisze:Fasolix pisze:Ciekaw jestem czy poza wzornictwem coś się zmieni, bo jest straszna lipa
Taka straszna lipa, że jak wczoraj pływałeś ze mną na Kaprze, to naliczyłem 5 SuDwów, 2 Klasze, 1 Nobila i 1 Airasza A ja myślałem że to wiatr był do kitu, a nie dechy
Fasolix pisze:Ok podniosę tą rękawice.
Ja naliczyłem 3 suki włącznie z twoją, dwóm pozostałym udostępniłem mojego prywatnego Klasza.
Po krótkim pływaniu ich ocena nie była dla mnie zaskoczeniem!
Jak to czytają mogą potwierdzić, zapraszam: Świdwin i przyszły radiolog do dzieła
W między czasie pływałem na ich Sukach, po kilku skokach przypomniałem sobie ze mam kolana wolałem poczekać na brzegu na zwrot mojej własności
Nawet król szyderców "Krzysiu" wolał RRD truciznę niż Su a to już niepokojące z racji opinii o RRD
Pozdrawiam Rafale do zobaczenia na wodzie
boldek pisze:To co widzę teraz jest po prostu ładne
Fasolix pisze:Ja naliczyłem 3 suki włącznie z twoją, dwóm pozostałym udostępniłem mojego prywatnego Klasza.
Po krótkim pływaniu ich ocena nie była dla mnie zaskoczeniem!
W między czasie pływałem na ich Sukach, po kilku skokach przypomniałem sobie ze mam kolana wolałem poczekać na brzegu na zwrot mojej własności
Rhall pisze:...przeważały dechy su-2 i latawce cabrinha, czyżby jakieś promo było na te sprzęty?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości