http://surfmix.com/index.php?mod=detail&id=10252
i jak na razie (odpukać

namor pisze:Potwierdzam, że w 5mm trudno zmarznąć - piszę to jednocześnie marznąć w butach psychofreak 5,5mm po dwóch godzinach.
Wolę sobie nie wyobrażać pracy na barze w rękawicach o 2mm grubszych.
Przez pierwszą zimę rękawice przeszły bez uszczerbku ale w tym sezonie zaczęły się drobne naprawy.
Jestem przekonany, że trzy sezony wytrzymają spokojnie.
Wracając do dyskusji, jaka jest alternatywa?
namor pisze: butach psychofreak 5,5mm po dwóch godzinach.
Rigus pisze:faktycznie sa wodoszczelne? jestem na kupnie właśnie. jak z ich szerokością? nie jest ciasno w strapie?
namor pisze:Rigus pisze:faktycznie sa wodoszczelne? jestem na kupnie właśnie. jak z ich szerokością? nie jest ciasno w strapie?
Jeśli nie wleje się woda od góry to są wodoszczelne z dobrą izolacją termiczną w lodowatej wodzie.
Są dosyć elastyczne i nie przypuszczam, żeby ktokolwiek miał problemy z szerokością, chyba że nawiązujesz do strapów, lecz przypuszczam, że możesz je wyregulować
namor pisze:Rigus pisze:faktycznie sa wodoszczelne? jestem na kupnie właśnie. jak z ich szerokością? nie jest ciasno w strapie?
Jeśli nie wleje się woda od góry to są wodoszczelne z dobrą izolacją termiczną w lodowatej wodzie.
Są dosyć elastyczne i nie przypuszczam, żeby ktokolwiek miał problemy z szerokością, chyba że nawiązujesz do strapów, lecz przypuszczam, że możesz je wyregulować
Pain IQ pisze:
Psychofreak -mega materiał (TB2), CZY LUBISZ DZIELONY PALEC? MNIE PALUCH POTRAFIŁ Z BRAKU KRĄŻENIA I ZIMNA ZROBIĆ SIĘ CZARNY:) - polecam HEAT 7mm. najcieplejsze z całej oferty oneill.
Rigus pisze:no widzisz ale ja pisze z doświadczenia ascan i gruba skarpeta w 0-1 stopniach =równa się ciepła woda. pływamy razem czasem na gocza to dam sprawdzić jak się nie będziesz brzydził
Pain IQ pisze:o sprawdzone rozwiązaniapzdr.
Rigus pisze:Pain IQ pisze:o sprawdzone rozwiązaniapzdr.
widzę ,że się nie możemy dogadać....
Ja właśnie sprawdziłem ascan titan 7mm plus skarpeta i jeszcze raz potwierdzam-ciepła woda w bucie po 2-3h . Najbardziej(i tylko ) przeszkadza mi w nich ich grubość. Dlatego szukałem czegoś cieńszego.
Kupiłem właśnie psychofreaki 5,5 mm te z dzielonym palcem . Sprawdzę więc osobiście czy taki kosmos. Przede wszystkim mam nadzieję , że łatwiej będą wchodzić w strapy a jak będą mało ciepłe to zapodam skarpety
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości