Crazy Horse pisze:Dlatego ja wracam na C-shape
Hhahahahaah ale dowciapeko pisze:Crazy Horse pisze:Dlatego ja wracam na C-shape
ja tez myslalem co by sprzedac xbowa i kupic sobie 10 latawcow nasa, wkoncu to dopiero sprzet dla wymiataczy... a i sa cholernie szybkie.
eko pisze:ja tez myslalem co by sprzedac xbowa i kupic sobie 10 latawcow nasa, wkoncu to dopiero sprzet dla wymiataczy... a i sa cholernie szybkie.
bobi pisze: ale tak serio to kity bow sa strasznie wolne i po plywaniu na nich odpadaja rece
Hmmmmmm.... JA sie nie osmieszam tylko jak mam jakies watpliwosci i spostrzezenia to staram sie nimi dzielic. Co do tego ze jestem kurczakiem to watpie ...... Ale po tobie mozna to zauwazyc po sposobie wypowiedzi malego zgryzliwego ratleka ktory nie potskoczy a poszczeka ......eska pisze:bobi pisze: ale tak serio to kity bow sa strasznie wolne i po plywaniu na nich odpadaja rece
wiesz co, może z Ciebie po prostu jest jakiś nieprzeciętny kurczak, że ci odpadają ręce ? Ja tam do dużych nie należe i jedyne co mnie boli, to ze nie moge pływać na tych latawcach codziennie![]()
co do ich szybkości to.... już sie stary nie osmieszaj, bo zrobiłęś to wystarczająco dużo razy i dyskusja z tobą na prawde jest jak grochem w ściane .
eskato do zobaczenia n heloo
bobi pisze:[Ale po tobie mozna to zauwazyc po sposobie wypowiedzi malego zgryzliwego ratleka ktory nie potskoczy a poszczeka ......
eska pisze:bobi pisze:[Ale po tobie mozna to zauwazyc po sposobie wypowiedzi malego zgryzliwego ratleka ktory nie potskoczy a poszczeka ......dobre ! uśmiałam się do łez
mheheh małe i zgryźliwe :] I jeszcze jedno: małe jest piękne
a poprawnie pisze sie podskoczy
ciągniemy to dalej, czy masz dość ? a swoją drogą to powiedz chociarz na jakich bołach latałeś i gdzie? to może wreszcie jakiś konkret w twojej wypowiedzi się pojawi. na razie to ja nie wierze, że pływałeś w ogole ....
a może i nawet na czymkolwieki ubolewam bardzo, że tacy jak TY czasem biorą sie za ten pozytywny sport, który ma dawać zabawę i przyjemność a nie tylko dźganie epitetami na KF.
miłego dzionka.
Masz racje przepraszam cie za to co powiedzialem . I nie wazne jest na jakich kitach sie plywa wane by plywac. A bowy jakie testowalem to naish schock wave ktory jest w posiadaniu mojego Taty i niestety jest to kity do waev. Po2h jescze testowalem jeszcze cabrihne crosbow i waroop. I godzine cautin answer czy cos takiego i musze przyzdac ze pod wzgledem przyjemnosci plywania byl to najlepszy kite. Osobiscie plywam na naish torch 2006 i nie zamierzam tego zmieniaceska pisze:bobi pisze:[Ale po tobie mozna to zauwazyc po sposobie wypowiedzi malego zgryzliwego ratleka ktory nie potskoczy a poszczeka ......dobre ! uśmiałam się do łez
mheheh małe i zgryźliwe :] I jeszcze jedno: małe jest piękne
a poprawnie pisze sie podskoczy
ciągniemy to dalej, czy masz dość ? a swoją drogą to powiedz chociarz na jakich bołach latałeś i gdzie? to może wreszcie jakiś konkret w twojej wypowiedzi się pojawi. na razie to ja nie wierze, że pływałeś w ogole ....
a może i nawet na czymkolwieki ubolewam bardzo, że tacy jak TY czasem biorą sie za ten pozytywny sport, który ma dawać zabawę i przyjemność a nie tylko dźganie epitetami na KF.
miłego dzionka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości