bowy smierdza ?? C-shape sa lepsze

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Gość

Post27 kwie 2006, 18:34

Jak w temacie zy wy nie macie takze wrazenia ze bowy maja 4 lepsze cechy jest to winda , zakres i antyszkwalowatosc sa bardzo bezpieczne nic poza tym :P

bobi92
Kontaktowanie:

Post27 kwie 2006, 18:35

to bylem ja :oops:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post27 kwie 2006, 22:17

Dlatego ja wracam na C-shape :lol:

eko
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2006, 08:15

Crazy Horse pisze:Dlatego ja wracam na C-shape :lol:

ja tez myslalem co by sprzedac xbowa i kupic sobie 10 latawcow nasa, wkoncu to dopiero sprzet dla wymiataczy... a i sa cholernie szybkie.

bobi92
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2006, 12:50

eko pisze:
Crazy Horse pisze:Dlatego ja wracam na C-shape :lol:

ja tez myslalem co by sprzedac xbowa i kupic sobie 10 latawcow nasa, wkoncu to dopiero sprzet dla wymiataczy... a i sa cholernie szybkie.
Hhahahahaah ale dowciap :P . ale tak serio to kity bow sa strasznie wolne i po plywaniu na nich odpadaja rece

morlov
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2006, 12:52

bobi pisze:Hhahahahaah ale dowciap :P . ale tak serio to kity bow sa strasznie wolne i po plywaniu na nich odpadaja rece

A na jakim bowle plywales i jak dlugo?

eko
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2006, 13:12

eko pisze:ja tez myslalem co by sprzedac xbowa i kupic sobie 10 latawcow nasa, wkoncu to dopiero sprzet dla wymiataczy... a i sa cholernie szybkie.

oczywiscie to zart z mojej strony... odsylam do mojego posta:
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... sc&start=0
ostatni na stronie..

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2006, 13:58

bobi pisze: ale tak serio to kity bow sa strasznie wolne i po plywaniu na nich odpadaja rece

wiesz co, może z Ciebie po prostu jest jakiś nieprzeciętny kurczak, że ci odpadają ręce ? Ja tam do dużych nie należe i jedyne co mnie boli, to ze nie moge pływać na tych latawcach codziennie :P

co do ich szybkości to.... już sie stary nie osmieszaj, bo zrobiłęś to wystarczająco dużo razy i dyskusja z tobą na prawde jest jak grochem w ściane .

eska :) to do zobaczenia n heloo

Awatar użytkownika
Sz@jA
Deska: nobile skywaker
Latawiec: cabrinha
Kontaktowanie:

Post29 kwie 2006, 17:00

Popieram Esunie święta prawda że jedyny ból to brak czasu i wiatru aby na nich pływać.

bobi92
Kontaktowanie:

Post05 maja 2006, 21:24

eska pisze:
bobi pisze: ale tak serio to kity bow sa strasznie wolne i po plywaniu na nich odpadaja rece

wiesz co, może z Ciebie po prostu jest jakiś nieprzeciętny kurczak, że ci odpadają ręce ? Ja tam do dużych nie należe i jedyne co mnie boli, to ze nie moge pływać na tych latawcach codziennie :P

co do ich szybkości to.... już sie stary nie osmieszaj, bo zrobiłęś to wystarczająco dużo razy i dyskusja z tobą na prawde jest jak grochem w ściane .

eska :) to do zobaczenia n heloo
Hmmmmmm.... JA sie nie osmieszam tylko jak mam jakies watpliwosci i spostrzezenia to staram sie nimi dzielic. Co do tego ze jestem kurczakiem to watpie ...... Ale po tobie mozna to zauwazyc po sposobie wypowiedzi malego zgryzliwego ratleka ktory nie potskoczy a poszczeka ......

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post08 maja 2006, 00:38

Zapomniałes dodać wolne jak cholera :wink:

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post08 maja 2006, 12:28

bobi pisze:[Ale po tobie mozna to zauwazyc po sposobie wypowiedzi malego zgryzliwego ratleka ktory nie potskoczy a poszczeka ......

:) dobre ! uśmiałam się do łez :) mheheh małe i zgryźliwe :] I jeszcze jedno: małe jest piękne :P a poprawnie pisze sie podskoczy :)

ciągniemy to dalej, czy masz dość ? a swoją drogą to powiedz chociarz na jakich bołach latałeś i gdzie? to może wreszcie jakiś konkret w twojej wypowiedzi się pojawi. na razie to ja nie wierze, że pływałeś w ogole .... :)
a może i nawet na czymkolwiek :) i ubolewam bardzo, że tacy jak TY czasem biorą sie za ten pozytywny sport, który ma dawać zabawę i przyjemność a nie tylko dźganie epitetami na KF.

miłego dzionka.

Awatar użytkownika
kristofer

Post08 maja 2006, 13:29

eska pisze:
bobi pisze:[Ale po tobie mozna to zauwazyc po sposobie wypowiedzi malego zgryzliwego ratleka ktory nie potskoczy a poszczeka ......

:) dobre ! uśmiałam się do łez :) mheheh małe i zgryźliwe :] I jeszcze jedno: małe jest piękne :P a poprawnie pisze sie podskoczy :)

ciągniemy to dalej, czy masz dość ? a swoją drogą to powiedz chociarz na jakich bołach latałeś i gdzie? to może wreszcie jakiś konkret w twojej wypowiedzi się pojawi. na razie to ja nie wierze, że pływałeś w ogole .... :)
a może i nawet na czymkolwiek :) i ubolewam bardzo, że tacy jak TY czasem biorą sie za ten pozytywny sport, który ma dawać zabawę i przyjemność a nie tylko dźganie epitetami na KF.

miłego dzionka.

dajcie sobie na luz, czepiacie sie już byle czego...

peace!
Ostatnio zmieniony 08 maja 2006, 13:43 przez kristofer, łącznie zmieniany 1 raz.

julia & lasia

Post08 maja 2006, 13:36

sa bowy i bowy.....przetestowalam kilka w roznych warunkach (dużo i długo!) i moim zdaniem waroo besta jest najcudowniejszym latawcem na swiecie: - w porownaniu do innych bowow jest mega szybki i lekki na barze do tego jak Adas plywal na 20tce normalnym to ja plywalam na 9tce waroo i bylo akurat (a pewnie nawet waze wiecej od niego)......Poza tym waroo ma fajne kolorki bo jest m.in. rożowo czarny wiec zajebiscie sie z nim wyglada, ma zajebisty zasieg wiatrowy wiec gdziekolwiek sie nie wyjezdza mozna zabierac ze soba tylko 1 malego warootka i sie nie przejmowac nadbagarzem.....a jak sie komus nie podobaja to niech co 5 min pompuje i zmienia latawce zamiast plywac.....bedzie mniejszy tlok na wodzie:)

ps. i bardzo prosze nie obrazac kite - dam na forum bo to niesmaczne i zenujace.....totalna wiocha.

bobi92
Kontaktowanie:

Post08 maja 2006, 16:03

eska pisze:

miłego dzionka.
Masz racje przepraszam cie za to co powiedzialem . I nie wazne jest na jakich kitach sie plywa wane by plywac. A bowy jakie testowalem to naish schock wave ktory jest w posiadaniu mojego Taty i niestety jest to kity do waev. Po2h jescze testowalem jeszcze cabrihne crosbow i waroop. I godzine cautin answer czy cos takiego i musze przyzdac ze pod wzgledem przyjemnosci plywania byl to najlepszy kite. Osobiscie plywam na naish torch 2006 i nie zamierzam tego zmieniac

Wróć do „Forum Główne”