Po ostatnich wpisach widać, że "Kite forum w ruinie" jest w odwrocie.
Dzisiaj zgłosiłem do usunięcia posty i konta, kilku zidentyfikowanych spamerów.
color1 pisze:no i np. taki "boddekk" niepostrzeżenie natłukł spamu w ilości 33 szt, przestał być nowy i nadal napier... spamem.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=23216
Wrogu pisze:Imho warto, bo nikomu nie chce się przeglądać 15 działów, pomimo większej przejrzystości. Pozornej. Do starych i ciekawych tematów można robić listy linków (co miało już miejsce) lub wyrzuca je wyszukiwarka - nie zaginą! Mniej działów = wiekszy ruch w każdym z nich.
TrueKejner pisze:ciekawie się czyta te posty.
ja myślałem że KF ledwo zipie a tu się okazuje, że są ludzie, którzy zaglądają tu codziennie!![]()
co z modernizacją działów???
na spam padłu już dużo prostych sposobów. czy możemy powrócić też do bardziej przejrzystego forum? wywalmy w końcu te działy jak "zawody", "blogi", "foil". Niech to się wszystko dzieje znowu na forum głównym.
Mikolpa pisze:Kompletnie nie rozumiem pomysłu z kasowaniem starych postów, po co? przecież to mega historia, która raczej nie myli w wyborze deski czy latawca a pokazuje jak ten sport się zmienia.
Kasowanie nie aktywnych loginów?
albo tych co mało piszą? po co? co ma to dać? wiele osób dużo czyta a mało pisze.
Mikolpa pisze:Moim zdaniem teraz od nas wszystkich zależy co z tym forum będzie w najbliższym czasie, od starych użytkowników jak i od nowych.
BraCuru pisze:Mikolpa pisze:Kompletnie nie rozumiem pomysłu z kasowaniem starych postów, po co? przecież to mega historia, która raczej nie myli w wyborze deski czy latawca a pokazuje jak ten sport się zmienia.
ktoś wrzucił taki pomysł?
Kasowanie nie aktywnych loginów?
Żeby nie wypaczać rzeczywistości wywalić śmieci aby nie śmierdziało. Ktoś może sobie pomyśleć że mamy aż 15tys grupowiczów i wyciągać zupełnie mylne wnioski. szczególnie Ci którzy chcą się reklamować - należy im się szacunek a nie kłamstwa.albo tych co mało piszą? po co? co ma to dać? wiele osób dużo czyta a mało pisze.
Zeby teraz czytać nie trzeba być zarejestrowanym![]()
apek pisze:Dla forum i jego członków lepiej jest, że jest zarządzane przez leniwego oficera, niż gorliwego kaprala.
Dla wielu to nie jest KITEFORUM W RUINIE
TrueKejner pisze:ciekawie się czyta te posty.
ja myślałem że KF ledwo zipie a tu się okazuje, że są ludzie, którzy zaglądają tu codziennie!![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości