AlMastar pisze: a jak można deskę podnieść to czemu tak nie zrobić ?
Atris pisze:Skoki w kiteboradingu to nie dyscyplina olimpijska gdzie każdy milimetr mierzy się z aptekarka dokładnością .
Przy dużych skokach mniej lub bardziej unoszenie deski jest elementem bezpiecznego skoku i daje duza satysfakcje, ze sie wysoko skoczyło bez połamania nóg.
Piotrbyku pisze::D żaden z tych niesportowców nie zaliczyłby wzoru Baracury
BraCuru pisze:Atris pisze:Skoki w kiteboradingu to nie dyscyplina olimpijska gdzie każdy milimetr mierzy się z aptekarka dokładnością .
My mówimy o 2m różnicy to jakies 2000mm.Przy dużych skokach mniej lub bardziej unoszenie deski jest elementem bezpiecznego skoku i daje duza satysfakcje, ze sie wysoko skoczyło bez połamania nóg.
Daje satysfakcje? Naprawdę? Mi żadnej a wręcz przeciwnie.
dla "klasyków" jak podrasować stylówę:
Jak ktoś zrobi normalnego deadmana powyżej 10m to wzbudzi we mnie całkowity szacunek.
Natomiast osoby podwijające dupeczkę i nóżeczki dla wyśrubowania kolejnego metra to wybaczcie - śmiech na sali.
BraCuru pisze:Atris pisze:Skoki w kiteboradingu to nie dyscyplina olimpijska gdzie każdy milimetr mierzy się z aptekarka dokładnością .
My mówimy o 2m różnicy to jakies 2000mm.Przy dużych skokach mniej lub bardziej unoszenie deski jest elementem bezpiecznego skoku i daje duza satysfakcje, ze sie wysoko skoczyło bez połamania nóg.
Daje satysfakcje? Naprawdę? Mi żadnej a wręcz przeciwnie.
dla "klasyków" jak podrasować stylówę:
Jak ktoś zrobi normalnego deadmana powyżej 10m to wzbudzi we mnie całkowity szacunek.
Natomiast osoby podwijające dupeczkę i nóżeczki dla wyśrubowania kolejnego metra to wybaczcie - śmiech na sali.
BraCuru pisze:Piotrbyku pisze::D żaden z tych niesportowców nie zaliczyłby wzoru Baracury
1. baracury?
naprawdę musiałeś? i to ci sprawia radość? poczułeś się lepiej? zadzwoniłeś nawet do kolegi i uzgodniliście twoją rację, co?
Weź pod uwagę, że to ty rozpętałeś ten bałagan i nie kontrolujesz swoich emocji od paru wpisów.
Nie potrafisz użyć logicznego argumentu aby przekonać mnie do zmiany zdania - więc jak 5 latek dąsasz się i obrażasz.
2. Każdy skok z tamtego filmu byłby wg mnie zaliczony bo to megaloopy. Ty skaczesz tez megaloopy? Jak zrobisz deadmana to tez bym to uznał.
Proszę państwa - czy kitesurfing ma wyglądać tak jak avatar użytkownika piotrbyku?
Mnie to nie inspiruje.
Qba-EPP11 pisze:Czy do wód "terytorialnych"możemy zaliczyć jeziora po drugiej stronie granicy np czeska Rozkos, lub niemiecki Berek?
Piotrbyku pisze:[
Bardzo wszystkich przepraszam który poczuli się dotknięci moimi wpisami nie chciałem nikogo obrazić . Po prostu cieszę się swoimi sukcesami i nie zdawałem sobie sprawy że to może kogoś tak bardzo zdenerwować .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości