Poznań na MIEDWIE!! będzie dobra zabawa i testy Petera Lynna

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 08:23

Kri-Sto pisze:ja bym sie wybral,ale tylko na niedziele...ktos jedzie moze w niedziele?

no na pewno ktos jedzie?

toomaj
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 08:41

No to sie nazywa odzew!! :D

Kri-Sto jak nie bedzie nikt jechal i nie bedziesz mial auta to daj nam sprzet i ci wezmiemy a sam sie wbij w pociag - to jest chwilunia i bedziesz na miejscu a powrot juz z nami, co ty na to? :idea:

Toomaj oczywiście Lesia bierzesz pod uwage na każdy wylot Może założymy do buggy płozy i polatamy też na jeziorku

oczywiscie Lesiu oczywiscie ze biore, ale te plozy to chyba nie beda potrzebne - oczywiscie buggy wezmiemy, ale z tego co sie orientuje chlopaki maja tam miejscowke jakas odpowiednia, a jak nie to bedziemy dookola ogniska jezdzic za samochodem :roll:
Aha no bo rozmawialem z bossem Kite-planet i OGNICHO oczywiscie jest w planach :!:
Powiem szczerze nawet chodzi mi po glowie pomysl wyjazdu juz w piatek na wieczor 8)

Awatar użytkownika
janciowodnik
Deska: su-2
Latawiec: rabbit gang
Postawił piwka: 9 razy

Post17 maja 2006, 09:29

Napiszcie skąd wyjeżdżacie i o której a spróbuje skompletować ekipe powidzką i podskoczymy do Poznania a potem na Miedwie.
HOWK

toomaj
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 10:18

Super!!

Co do godziny i terminu wyjazdu mysle ze to sie wyklaruje tu na forum i padna jakies koncowe uzgodnienia, takze badzcie czujni :wink:

Mysle ze wiekszosc wyruszy w sobote wczesnie rano, czy bylby ktos chetny zeby skoczyc juz w piatek, wyjazd powiedzmy kolo 17-18? Na miejscu sie rozbic, jakies ognicho no i od rana juz byc gotowym na plywanie?

Az takiego cisnienia nie mam zeby koniecznie jechac w piatek, ale mogloby byc ok.

Jesli nie piatek to moim zdaniem sobota zbiorka na srodce rano tylko o ktorej, pewnie jakos w srodku nocy jak zwykle :lol: - kolo 7:30? i o 8 wyjazd?

Awatar użytkownika
pitoo
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 10:53

Kri-Sto pisze:
Kri-Sto pisze:ja bym sie wybral,ale tylko na niedziele...ktos jedzie moze w niedziele?

no na pewno ktos jedzie?

Kristo właśnie się dowiedziałem że w sobotę nie dam rady jechać tylko dopiero w niedzięlę więc się zgadamy...

ps:
seek sorry ale jeżeli jedziesz w sobotę to się ze mną nie zabierzesz...

Awatar użytkownika
Lesheq
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 12:33

No jak na prawdziwych zapaleńców przystało proponuje wypalić już w piątek, obadamy co i jak i w sobote od rana można już śmigać.

PS. Z oxym mamy w planach założyć płozy do buggy, jakieś balasty i mamy nową odmiane tegoż jakże debeściarsko - pięknego szportu:) --==Wasser-kite-buggying==--

Pitoo może nawet swoją motorynke weźmie i chociaż jak wiatru nie bedzie to i tak sobie pośmigamy :):)

Awatar użytkownika
Lesheq
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 12:41

Aha....zapomniałbym...

Toomaj...mam nadzieje że Busterek II także pojedzie z nami i że znajdzie się dla niego miejsce w samochodzie...

Nie wyobrażam sobie wypadu gdziekolwiek bez tegoż jakże arcyważnego kawalka materiału:)

bobi92
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 14:48

Lesheq pisze:No jak na prawdziwych zapaleńców przystało proponuje wypalić już w piątek, obadamy co i jak i w sobote od rana można już śmigać.

PS. Z oxym mamy w planach założyć płozy do buggy, jakieś balasty i mamy nową odmiane tegoż jakże debeściarsko - pięknego szportu:) --==Wasser-kite-buggying==--

Pitoo może nawet swoją motorynke weźmie i chociaż jak wiatru nie bedzie to i tak sobie pośmigamy :):)
Nie moge sie dozekac i zobaczyc to :) . Kleska czy zwycieztwo to se okaze ....

Gość

Post17 maja 2006, 14:56

Prwadopodobnie jutro z Jedrkiem wyskoczymy do wierzbna kolo 13 i jak czas pozwoli oblukamy jescze to LOTNISKO .

Gość

Post17 maja 2006, 14:57

:wink:

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 16:38

dobra ziomy,jak cos to moge jechac juz w sobote ,wiec jesli ktos bedzie mial miejsce to chetnie sie zabiore a jesli nie to razem z Pitoo dotrzemy w niedziele :D tak czy siak bedzie fajnie 8)

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post17 maja 2006, 16:53

Nock !!!Nock!!! Chinol Chinol - jest tam kto????? Przepuscisz taka okazje?

toomaj
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 16:56

Szykuje sie inicjatywa ruszenia na Miedwie w sobote. Ja pisze sie na sobote lub sobote i niedziele. Nie wiem, czy w pitstopie sie wyrobia ze zmiana amorow, wiec albo bede mial wolne miejsca w aucie, albo sam bede lapal okazje.
Seba

seba chyba przegapil nasz watek :wink: pozwolilem sobie wkleic jego posta, mam nadzieje ze sie nie pogniewasz seba :roll:

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 21:10

Anonymous pisze:Prwadopodobnie jutro z Jedrkiem wyskoczymy do wierzbna kolo 13 i jak czas pozwoli oblukamy jescze to LOTNISKO .

Rolniku to ty?

no jutro to mam nadzieje ze na bank cisniemy :?

a co do lotniska to ty kiedys tam byles??

tam sa stare pasy startowe my tam na rolboardach naginalismy kiedys.

Awatar użytkownika
JastrząB
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post17 maja 2006, 22:20

13 to chyba troche za pozno. Szczecin zjawi sie o 10:00. 8)

Seeya

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”