Kri-Sto pisze:ja bym sie wybral,ale tylko na niedziele...ktos jedzie moze w niedziele?
no na pewno ktos jedzie?
Toomaj oczywiście Lesia bierzesz pod uwage na każdy wylot Może założymy do buggy płozy i polatamy też na jeziorku
Kri-Sto pisze:Kri-Sto pisze:ja bym sie wybral,ale tylko na niedziele...ktos jedzie moze w niedziele?
no na pewno ktos jedzie?
Nie moge sie dozekac i zobaczyc toLesheq pisze:No jak na prawdziwych zapaleńców przystało proponuje wypalić już w piątek, obadamy co i jak i w sobote od rana można już śmigać.
PS. Z oxym mamy w planach założyć płozy do buggy, jakieś balasty i mamy nową odmiane tegoż jakże debeściarsko - pięknego szportu:) --==Wasser-kite-buggying==--
Pitoo może nawet swoją motorynke weźmie i chociaż jak wiatru nie bedzie to i tak sobie pośmigamy:)
Szykuje sie inicjatywa ruszenia na Miedwie w sobote. Ja pisze sie na sobote lub sobote i niedziele. Nie wiem, czy w pitstopie sie wyrobia ze zmiana amorow, wiec albo bede mial wolne miejsca w aucie, albo sam bede lapal okazje.
Seba
Anonymous pisze:Prwadopodobnie jutro z Jedrkiem wyskoczymy do wierzbna kolo 13 i jak czas pozwoli oblukamy jescze to LOTNISKO .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości