mattworm pisze:To dodaje
no i brawo Ty, 4,3m na pierdach to jest fajny wynik

mattworm pisze:To dodaje
zaaaak pisze:Mikolpa pisze:Ty tu lepiej o wyniku napisz a nie tam o baterii
o wyniku lepiej nie pisz bo to się zawsze źle kończy... robimy multitesty w następnym tygodniu(5ciu nowych użytkowników) w porto botte(12-19.05), dwa miejsca na dostawkach się znajdą, mieszkanie i auta ogarnięte, prognoza przepiękna, jak ktoś ma ochotę dołączyć to podam szczegóły na PM
AeroKITE pisze:Mikolpa pisze:A czym różni się woo 3 od 2?
gareon pisze:AeroKITE pisze:Mikolpa pisze:A czym różni się woo 3 od 2?
Czyli na potrzeby nasze 90% pływaków wystarczy woo1
sfazolek pisze:Jestem po 3 słonecznych sesjach z woo 3.0 i cóż wolę mieć wynik od razu, zdziwiłem się że najdłuższy skok 5,9 s nie był najwyższy. Więc szukamy SMARTWATCHÓW, co polecicie tanie i wytrzymałe tylko to się liczy może być i nawet różowy kolor.
Rozmawiałem na spocie z gościem z Włoch, co ma PIQ i potwierdził moje przypuszczenia że przy słonecznej pogodzie guzik widać, mówi że lepiej by było przy innym kolorze szkiełka obudowy, po zatym szkiełko miał już lekko porysowane. Jak dodam smartwotcha to wyjdzie pewno to samo cenowo co PIQ.
Szkoda że woo, nie ma jednocześnie wszystkich parametrów freestylowych, freeridowych (prędkość) i skoki i trzeba to rozdzielać i brak przebiegu drogi.
Fajne jest to że przesyłają statystyki z danego dnia i kraju, z informacją 'np. zająłeś dziś 9 miejsce w Egipcie i jesteś wśród 10 najlepszych' albo 15 najlepszych. I tak podbijają zdrową albo nie zdrową rywalizację.
Zużycie baterii zależy od ilości skoków.
Ogólnie natylko jeszcze dorwać tego SMARTWOO chciałoby się powiedzieć, żeby mierzył online.
zaaaak pisze:Przy woo3 też są problemy ze stykami, generalnie podejrzewamy że one chyba nie lubią słonej wody bo się robi zwarcie. Miałem jedną kropelkę w środku po sesji(piasek na obudowie) i mi zawisł(problemy z włączeniem) ale jak dostał napięcie to wszystko wróciło do normy. Mogli je wyprowadzić na przykład na przeciwne strony obudowy żeby zminimalizować ryzyko zwarcia zwłaszcza że służą tylko do ładowania. Uaktualnijcie oprogramowanie zanim wyjdziecie na wodę, bo stracicie niezapisaną sesję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości