Hehehe... a taki fajny temacik był... a juz kasztanicie na 3 stronie.... cos czuje Simon że sie nie dowiesz... jaki sprzecik wybrac... musze tylko jakas fajowa nazwe znalez dla mojej "superprodukcji" to i może ja zaczne hienować.. tylko jak juz wiesz.... nie miesci sie do bagaznika.... hihihi... a to bardzo ważny argument....
Czemu piszesz, że kaszanimy - a co Simon więcej się dowie, ponad to, że któraś z hien (a teraz to już i ty

) zaciera łapki na niego. Zrobiłeś wózek, to już wiesz, za ile mógłbyś go sprzedać. Nie sądzę, żeby to była wiele niższa cena.
Dam sobie spokój z dywagacjami nt. kosztów produkcji i innych, bo pewien jestem, że znajdzie sie kolejne 2 strony tych, co mają firm więcej i lepsze, więc nikt nie będzie im kitu wciskał, itp..
W zeszłym roku powiedziałem Mariuszowi 33, że ma unikalny wózek, bo po sprzedaniu wszystkich nie będę już ich przywoził, ponieważ to żaden biznes a jeszcze widzicie, że trzeba się z tego procederu tłumaczyć.
No to mogę pionformować, że od dzisiaj został mi już tylko jeden i nie zawaham się go użyć, więc jak ktoś bardzo będzie chciał radbuggy, to będzie musiał pogodzić się z tym, że jest trochę używany (chociaż nie jest tajemnicą, że nie za często mam czas pojeździć) albo kupić na zamówienie i poczekać 3-4 tygodnie. Jeśli uprze się akurat przy tym wózku, bo nie mam wątpliwości, że dostępnych będzie więcej modeli i będą coraz lepsze. Pewien też jestem, że nie będą tańsze.
Co zaś dotyczy zdjęć Libre, to pierwsze, co widzę: No, jakby ten... no... tutaj... powiedzieć: nie wiem jak to wykrztusić... Nie mieści się w bagażniku
Wiedzę, też, że właścicielowi wózka nie umknęły polskie rejestracje na plaży i go przypiął.
Poważnie, to nie zdaje mi się, żeby te przedłużki podnosiły siedzenie - na moje oko one są proste (powierzchnie łączenia z wózkiem i z osią są prostopadłe do osi rurki).
Zdaje mi się, że chodzi o odsunięcie siedziska od tylnej osi, co na pewno dodaje stabilności przy dużych prędkościach - rider siedzi dalej od osi i siła z latawca jest w konsekwencji dalej przyłożona, więc pewnie lepiej trzyma kurs?: