Co sądzicie o potrzebie powstania rodzącej się właśnie organizacji Polskiego Związku Kitesurfingu??
Myślę że to bardzo gorący dziś temat..
POZDRO!
Ziomek IKO pisze:Co sądzicie o potrzebie powstania rodzącej się właśnie organizacji Polskiego Związku Kitesurfingu??
Myślę że to bardzo gorący dziś temat..
POZDRO!
signx pisze:witam
pzkite moze powstac ale z tego co zdążyłem zauwazyc, to nie bedzie to spokojny zywot tego związku widzac dwie skrajne siły na arenie politycznej kite'a ! no coż - z tego co obserwuje to walka jest pod hasłem "lepiej byc pierwszym niz lepszym"
pedro
rolnik pisze:1. Niech wam nigdy nie wpadnie do głowy próbować wprawdzić jakichkolwiek licencji/patentów dla zwykłych kiciarzy!
To nie uniknione - po pierwsze z tego jest kasa po drugie kasa .......po setne pozadek musi byc
rolnik pisze:1. Niech wam nigdy nie wpadnie do głowy próbować wprawdzić jakichkolwiek licencji/patentów dla zwykłych kiciarzy!
To nie uniknione - po pierwsze z tego jest kasa po drugie kasa .......po setne pozadek musi byc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości