KITE & WAKE DZIS W BARZE O 18.00 oraz 20.00 !!!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
mike
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 12:19

Witam !

Dzisiaj o 18.00 oraz 20.00 zapraszamy do Polsatu na kajtowo-wakeowy BAR !!

Pozdrawiam i zapraszam !

Mike

Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 13:19

zdradzisz jakieś szczegóły?

nie mów, że Mr Proper (Klaudiusz) albo ktoś inny z Baru będzie śmigał na kajcie

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 13:37

moze w taki sposob nasz sport stanie sie bardziej popularny
Obrazek
fotka z www.signx.pl

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 14:05

Juz widze Gulczasa jak robi beer off :)

pzdr

morlov
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 14:54

tylko Sebastian cos nie tak ta reka pokazuje :lol:

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 16:14

tez widzialem gescik sebastiana........ chyba czesto bywal na moncertach Hevy Metalowych.

Dr Eutanator

Post07 maja 2004, 19:50

coż za piękna idea - goście BARu "pływają" na kajtach!

czekam z niecierpliwością na Marylę Rodowicz i Mietka Szcześniaka - to dopiero będzie promocja dla sportu!!

signx

Post07 maja 2004, 22:14

witam !
wydaje mi sie ze niewazne kto sie pokaze z kitem
wazne to ze codziennie ten akurat program oglada ... uwaga .... 4 mln ludzi
wiec chyba dobrze ze jednego dnia te 4 mln ludzi choc przez chwile zobaczy co to KITe ??

pozdro

Dr Eutanator

Post07 maja 2004, 22:40

o stary to pojechałeś ostro!

bo dla mnie, jako osoby, ktora zainteresowała sie tym sportem 4-5 lat temu, to kto uprawia ten sport i gdzie sie go pokazuje jest akurat bardzo ważne! bo nie jest to kotlet schabowy w barze na dworcu ani wypindrowana lala z magazynu Gala ! i nie zależy mi na tym, żeby być modnym chłoptasiem, którego pokażą w byle zafajdanym programie dla bezmózgów.

Zależy mi za to na tym, żeby ludzie, którzy trafili do tego sportu trochę inaczej niż przez banalny, komercyjny i poniżający program, mogli bezpiecznie kontemplować żywioły jakie okiełznujemy uprawiając kiteboarding i odnajdywali w nich równowagę i jedność!

Jeśli chcesz, żeby ten sport był POPularny, to znaczy, że masz w tym interes. Dla mnie, im mniej ludzi będzie pływać tym lepiej - tym więcej miejsca, tym bezpieczniej, tym fajniejsi ludzie na wodzie i na plaży. Nie powiem jednak, że nie wolałbym, aby świadomość na temat tego sportu była większa. Ale na boga nie w ten sposób! To jest po prostu zwykła lanserka!
W następnym odcinku czekam na kajtujących Złotopolskich - tych to dopiero oglądają miliony....

Awatar użytkownika
AcroBoard
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 22:46

Może nie za bardzo uważałem przy oglądaniu baru /za często musiałem odchodzić od tv ze względu na odruchy wymiotne/ ale oprócz prób wakowych to nic nie było - a może się mylę ?
Czy uważacie, że wśród tych 4 mln gospodyń wiejskich znajdzie się klient na kita ?
Pozdrowienia dla barmanów :D

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post07 maja 2004, 23:38

szczerze pisząc!

tak ostatnio sobie myślałem - że czym więcej ludzi na kita tym lepej!

ale gdy na kamienicy pojawiło się ok 6 kiterow zabrakło miejsca - i mysleliśmy tylko, by sie nie poplątać :?

z jednaj strony jestem za rozwojem tego sportu(którego jestem fanatykiem)

ale z drugiej strony patrząc....tłok i te sprawy to jestem za tym by zostało tak jak jest

pozdro

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post08 maja 2004, 00:03

No i doszliśmy do tematu miejsca dla kiterów. :roll: Hmm - sam gdy zobaczyłem ile jest latawców nad wodą w okolicy ChIV I maja, poza wielką radością odnośnie pięknego słońca, wiatru, no i widoków oczywiście, zacząłem się zastanawiać jak to będzie wyglądać w sezonie, gdy ludzi na półwyspie jest więcej :!: Może się naprawdę robić ciasno. :idea: No ale zobaczymy.
Myślę, że osoby, które wg Dr nie powinny się pojawiać w tym sporcie, zrezygnują po kursie podstawowym. Paznokcie im się połamią, albo fryzura skiepści.... :lol: Poza tym ja tam kite'a dzisiaj to widziałem tylko leżącego na trawie, więc chyba ciężko będzie z załapaniem o co chodzi osobie niewtajemniczonej... Chyba, że było coś więcej, ale te blondyny za bardzo zasłaniały ;)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 00:36

Dr_hydrozoID pisze:o stary to pojechałeś ostro!

bo dla mnie, jako osoby, ktora zainteresowała sie tym sportem 4-5 lat temu, to kto uprawia ten sport i gdzie sie go pokazuje jest akurat bardzo ważne! bo nie jest to kotlet schabowy w barze na dworcu ani wypindrowana lala z magazynu Gala ! i nie zależy mi na tym, żeby być modnym chłoptasiem, którego pokażą w byle zafajdanym programie dla bezmózgów.

Zależy mi za to na tym, żeby ludzie, którzy trafili do tego sportu trochę inaczej niż przez banalny, komercyjny i poniżający program, mogli bezpiecznie kontemplować żywioły jakie okiełznujemy uprawiając kiteboarding i odnajdywali w nich równowagę i jedność!

Jeśli chcesz, żeby ten sport był POPularny, to znaczy, że masz w tym interes. Dla mnie, im mniej ludzi będzie pływać tym lepiej - tym więcej miejsca, tym bezpieczniej, tym fajniejsi ludzie na wodzie i na plaży. Nie powiem jednak, że nie wolałbym, aby świadomość na temat tego sportu była większa. Ale na boga nie w ten sposób! To jest po prostu zwykła lanserka!
W następnym odcinku czekam na kajtujących Złotopolskich - tych to dopiero oglądają miliony....

..z przyczyn oczywistych (dla niektóych wtajemniczonych) nie chciałem się włączać do dyskusji..
ale POPIERAM przedmówcę E.!!:):)

ONZO: cóż - pozostaje nam Bałtyk...
na szczęscie COŚ trzeba potrafić by po nim się poślizgać - i przynajmniej TAM ( I HOPE!!) Gulczyk i SZczyśniak nam nie potowarzyszy...
ehhhh.....

Awatar użytkownika
>M-I-S-I-E-K<
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 07:05

Ja tam się za bardzo nie ciesze z popularności tego sportu oczywiście sa plusy ale i minusy np. wiekszy tłok na wodzie i nie mówie tu o ludziach ktozy juz potrafią pływać ale o coras więkrzej ilości "Kursantów" któzy prubują na własną ręke się nauczyc i często kończy się to niezsbyt przyjemnie, nie konieczenie tylko dla niech.

zakrzaki
Deska: Su-2
Latawiec: F-one Bandit

Post10 maja 2004, 11:03

Dr_hydrozoID pisze:
Dla mnie, im mniej ludzi będzie pływać tym lepiej - tym więcej miejsca, tym bezpieczniej, tym fajniejsi ludzie na wodzie i na plaży....

Tzn. kto pierwszy ten fajniejszy ?

To już tylko krok do :
Pan nie może tutaj pływać, bo ja bylem pierwszy ?
albo:
Kitesurfing jest cool, ale niestety dla was juz nie ma miejsca ?

Może trzeba wychodzić w nocy, zeby nikt nie widzial i nie zaraził tym sportem :idea:

Pozdrawiam :wink:

.

Wróć do „Forum Główne”