Witam !
Dzisiaj o 18.00 oraz 20.00 zapraszamy do Polsatu na kajtowo-wakeowy BAR !!
Pozdrawiam i zapraszam !
Mike
Dr_hydrozoID pisze:o stary to pojechałeś ostro!
bo dla mnie, jako osoby, ktora zainteresowała sie tym sportem 4-5 lat temu, to kto uprawia ten sport i gdzie sie go pokazuje jest akurat bardzo ważne! bo nie jest to kotlet schabowy w barze na dworcu ani wypindrowana lala z magazynu Gala ! i nie zależy mi na tym, żeby być modnym chłoptasiem, którego pokażą w byle zafajdanym programie dla bezmózgów.
Zależy mi za to na tym, żeby ludzie, którzy trafili do tego sportu trochę inaczej niż przez banalny, komercyjny i poniżający program, mogli bezpiecznie kontemplować żywioły jakie okiełznujemy uprawiając kiteboarding i odnajdywali w nich równowagę i jedność!
Jeśli chcesz, żeby ten sport był POPularny, to znaczy, że masz w tym interes. Dla mnie, im mniej ludzi będzie pływać tym lepiej - tym więcej miejsca, tym bezpieczniej, tym fajniejsi ludzie na wodzie i na plaży. Nie powiem jednak, że nie wolałbym, aby świadomość na temat tego sportu była większa. Ale na boga nie w ten sposób! To jest po prostu zwykła lanserka!
W następnym odcinku czekam na kajtujących Złotopolskich - tych to dopiero oglądają miliony....
Dr_hydrozoID pisze:
Dla mnie, im mniej ludzi będzie pływać tym lepiej - tym więcej miejsca, tym bezpieczniej, tym fajniejsi ludzie na wodzie i na plaży....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości