KITE & WAKE DZIS W BARZE O 18.00 oraz 20.00 !!!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
signx

Post10 maja 2004, 11:40

wydaje mi sie ze to co piszecie jest lekka bzdurą !
popularyzacja kite'a nie oznacza od razu, ze przybędzie 1000 latawców na zatoce - powód ??? sprzęt jak i nauka jest bardzo droga a wiec stac na to nielicznych - tak jak było na początku ze snowboardem ! musiało upłynąć ponad 10 lat aby cos sie zmieniło, ale i tak nie jest o wiele lepiej !
fajnie jednak, jak ludzie beda rozpoznawali kite'a, kojarzyli o co chodzi ! za tym moze pójdą wieksze pieniadze od firm na reklame, wiecej imprez, ...
a w przyszłosci moze cos wiecej
mysle ze nie ma co panikowac a promocja tego sportu bedzie słuzyc wszystkim !
kłopot z miejscem na wodzie jesli ma byc to bedzie predzej czy pozniej !

pedro

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 13:57

signx pisze:wydaje mi sie ze to co piszecie jest lekka bzdurą !

pedro

wnoszę o nieco szacunku dla ludzi którzy są związani z KITE nie od wczoraj - jak autor cytatu powyżej..
ja wiem że dla autora postu miejsce na wodzie nie ma znaczenia , bo z niego jeszcze nie korzysta, ale..patrzmy przyszłościowo
wspomnę jeszcze raz o ilości wypadków we Francji czy Holandii....
czy o tym że np. na ChIII w wietrzny dzień trzeba slalomowac - a co dopiero myśleć o skoku..
?
KITE to nie snołbort..
juz Ci to mówiłem kilka razy OSOBIŚCIE
zajmuje "CIUT" więcej miejsca..
..i ma jeszcze KILKA innych "dyskretnych" różnic
za wyjątkiem tej może że jedno i drugie można robić TYLKO dla kasy...:(
:( :(

NIE POZDRAWIAM..

signx

Post10 maja 2004, 18:09

przede wszystkim przecztaj ostatnie zdanie (dokaldnie) w moim ostatnim wpisie !
a po drugie to nie wiem czy nie żałuje, ze poświęciłem Ci tyle czasu w zimie (niejednej) i tyle kasy od Ciebie wyciągnąłem ! jezdze PORSCHE bo od każdego w zimie wyciągam ile sie da !
jestes żałosny ! bo inaczej tego nie można nazwac !
obys za darmo wypromował tyle ludzi ile ja !
niech pierwszym Twoim podopiecznym, bedzie Dawid, twój instruktor, z którego bedziesz teraz musiał zrobic Instruktora Snowboardu ! pewnie sie ucieszy ze bedzie musiał pojechać na kurs centralny ! pomożesz mu w tym , prawda ???\
chyba zaczne naprawde działac tak jak TY a zwłaszcza zaczne byc tak sarkastyczny jak TY ! ciekawe ile bedziesz wykorzystywał miejsca w zimie !!?? na stoku !!!

pedro

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 18:11

...koledzy,zalatwiajcie swoje prywatne sprawy na podworku,a nie na publiczym forum :?

pozdrawiam
krzychu

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post10 maja 2004, 19:09

Pozwolę sobie wtrącić 3 grosze od dyskusji (gdzie dwóch Polaków tam 3 opinie)

po pierwsze co do promowania sportu (Kite) fakt ze BAR to nie najambitniejszy program ale jak zrealizowano już odcinek o Kiteach to już pozostawmy to bez dyskusji, stało się i już. Może przybędzie nam kilu świetnych riderow którzy w wieku np. 15 zobaczą Kite i się zajaraja.

po drugie nie da się uniknąć braku miejsca na wodzie, zamiast mieć pretensje do propagatorów tego sportu o to ze przyciągają ludzi. pomyślmy jak za czasu zorganizować zasady (tory wodne, miejsca na plaży) zanim wydarzy się kolejna tragedia

po trzecie mam wrażenie ze niektórym odrazu się wydaje ze jak zobacz kitera w Barze to widzowie przylepia nam metkę Buraka (przepraszam za opinie, wielbicieli BARu) bądź ..... (nie pisze bo warszawiacy się obraza, lokalesi z 3city i Kosy wiedza o co biega :D), nie bierzcie tego tak do serca. Ja np. jak zobaczę Kite na extreme to nie skacze do góry z myślą ze ja tez jestem Cooool bo uprawiam ten sport.

po czwarte WIELKIE GRATULACJE DLA PRODUCENTÓW BARU po raz kolejny udało im się wywołać wrzawę i dyskusje, Panowie proszę nie mieszajcie tego zajebistego sportu w dyskusje które z Naszego punktu widzenia nie maja nic wspólnego z Forum.

Pozdr LN

signx

Post10 maja 2004, 20:12

chyle czoła dla przedmówcy, bo właśnie o takie podejscie do sprawy mi chodziło i osobiście tak samo to odbieram !
szkoda ze niektórych w oczy kłuje wszystko co robię !
pierwszy mój wpis nie miał byc pretekstem do prywatno-biznesowych potyczek ! niestety Ziomek tego nie rozumie, jak wiele innych rzeczy !
pozdro
pedro

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 20:12

pablo zyjesz ?? :?

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 20:21

żyje, pewnie odsypia podróż :lol:

Ale fakt faktem, sio ze smutami z forum. Nikt nie chce tego czytać.

Awatar użytkownika
mareks
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 21:52

Nie macie czasem wrażenia że dwuch gości uprawia jakieś bezsensowne zapasy wylewając na siebie pomyje na forum.
Na nieszczęście obaj wykazują się nadaktywnością i wpie.. sie na każdy temat.
Dajcie sobie siana bo zaczyna mnie to wkurzać.
To jest forum dla ludzi zafascynowanych latawcem a nie waszymi prywatnymi rozgrywkami.
Pablo ????
Ostatnio zmieniony 10 maja 2004, 21:53 przez mareks, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 21:52

maski pisze:pablo zyjesz ?? :?

O to samo chciałem zapytać ;)

Gość

Post10 maja 2004, 22:03

signx pisze:wydaje mi sie ze to co piszecie jest lekka bzdurą !
popularyzacja kite'a nie oznacza od razu, ze przybędzie 1000 latawców na zatoce - powód ??? sprzęt jak i nauka jest bardzo droga a wiec stac na to nielicznych - tak jak było na początku ze snowboardem ! musiało upłynąć ponad 10 lat aby cos sie zmieniło, ale i tak nie jest o wiele lepiej !
fajnie jednak, jak ludzie beda rozpoznawali kite'a, kojarzyli o co chodzi ! za tym moze pójdą wieksze pieniadze od firm na reklame, wiecej imprez, ...
a w przyszłosci moze cos wiecej
mysle ze nie ma co panikowac a promocja tego sportu bedzie słuzyc wszystkim !
kłopot z miejscem na wodzie jesli ma byc to bedzie predzej czy pozniej !

pedro

moze juz zluzujesz kolego z tymi swoimi promosami, wykorzystał byś ten czas na podniesienie swoich umiejetnosci na wodzie w materii kite'a bo z tego co wiem sa one mierne. dziekuje za uwage i zmienmy temat

signx

Post10 maja 2004, 22:12

cze
jestem tego samego zdania !
przylookajcie histrie postów w kazdym teamcie,w którym wylewamy pomyje i sami ocenicie po czyjej stronie jest prowokacja !
nie bede jednak siedzial cicho jak ktos robi mi koło ...

pedro

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 22:19

OK
luzuję rajtuzy
w tej kwestii
przepraszam użytkowników kiteforum