W ostatnim czasie nasze forum troche zmienilo swoj charakter .... wiadomo wielu z nas czerpie z kajta nie tylko przyjemnosc ale i pewne finansowe profity .... ale czy promujac na sile sprzet na forum robia dobrze i czy taki rodzaj reklamy przynosi konkretne zyski .... ja osobiscie czytajac to forum nie wiem dlaczego ale zrazilem sie do Globeridera... i nie wiem jaki sysem czy jakego kajta ta firma musiala by wyprodukowac bym sie do niej teraz przekonal ... to samo dzialo sie z Cabrinha ... teraz producent Loopa powinien sie zastanowic z kim podpisal umowe bo jak tak dalej pojdzie to loop przez to forum tez nam zbrzydnie .... i nawet jego cena mu nie pomoze .... chlopaki zastanowcie sie co robicie ..... kolejna sprawa to signx i ziomek (Dołączył: 04 Maj 2004
[1% z całości / 8.88 postów dziennie] tu smiem stwierdzic ze fajnie iz tak duzo piszesz ale wyciagajac jakies stare tematy skutecznie zasmieciles nasze forum) wasze prywatne sprawy chyba tez przyniosly wam niezbyt oczekiwany efekt. Bo jesli mnie sie ktos zapyta jaka szkolke wybrac polece my wszystkie za wyjatkiem waszych .... tak czy inaczej pozdrawiam i mysle ze forum stanie sie kiedys takie jakim bylo jeszcze kilka miesiecy temu