Jak namowic kobiete na KITE?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Alinek
Deska: Nobile
Latawiec: Nobile
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 12:46

Bitter, nie wiem co za cipiasta laska pojdzie na to ze jej facet bedzie sie prezyl przed topless opalajacymi sie laskami na plazy, o Ona bedzie mu robic kanapki.

Moze jeszcze kawke w termosik?

Magda
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 12:55

może zainteresuj się swoją Panią w początkowym etapie nauki, pomoż jej troszeczkę przejść ten trudny moment "pierwszych kroków" (tj. noś kajta, pompuj go, wyławiaj ją z wody, dorabiaj jako dodatkowy balast - w wypadku nagłych szkwałów, coby nie odfrunęła itd.) ....... a pożniej poznaj z miłym przystojnym imponującym kitemanem ...... na pewno zadziała :) odpłynie i przeminęło z wiatrem...

a na poważnie, jak nie chce - to nie zmuszaj.

barzyk123
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 13:09

A wedlug mnie powinno to kobiecie samo przyjsc.. Wkoncu jest to naprawde bardzo ciekawy sport i jak dziewczyna lubi adrenaline i sporty extrymalne to jest kwestia czasu i sama zachce :P
Moja z poczatku mowila nie bo nie, a teraz sama juz sie dopytuje co i jak, i stwierdzila ze w sierpniu chce sie nauczyc :)
Wiec panowie troche wyrozumialosci i czasu.
Pozdrawiam

Alinek
Deska: Nobile
Latawiec: Nobile
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 17:22

Na powznie, laski kajterów, powinny sie uczyc z daleka od swoich "mezów" i na pewno nie byc uczonymi przez nich. Ile to sie na wodzie nasluchuje kur..wyjacych i obrażających sie wzajemnie par! On sie irytuje, ze ona nie umie/nie rozumie i ze robi wszystko zle i ze mu rozwali sprzęt. Ona ze robi z niej posmiewisko przed jego kolegami!

Katastrofa.

Co do noszenia kitów za laski, pompowania itp, mimo ze to wygodne to jestem przeciwna. Babki sie powinny umiezaleznic a nie byc przypięte leashem do swojego misia pysia.

gregorg
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 18:43

uuu kolego , przerabiałem ten temat - cięzki temat :!: wynik - jestem kawalerem do wziecia :lol:

Awatar użytkownika
Mareck
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 19:01

Alinek pisze:Na powznie, laski kajterów, powinny sie uczyc z daleka od swoich "mezów" i na pewno nie byc uczonymi przez nich.

Uważam całkowicie odwrotnie. Sam uczyłem swoją dziewczynę i było to dla mnie oczywiste :) nie wyobrażam sobie, że ja bym pływał a jakiś obcy instruktor by ją łapał w tym czasie za... trapez :D

Tak, robi mi dziewczyna kawkę w termosik i herbatkę w drugi. jest nam z tym dobrze :D

Babki sie powinny umiezaleznic a nie byc przypięte leashem do swojego misia pysia.

Takiego manifestu Kazimiera Szczuka by się nie powstydziła :idea:

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 20:21

Alinek pisze:Bitter, nie wiem co za cipiasta laska pojdzie na to ze jej facet bedzie sie prezyl przed topless opalajacymi sie laskami na plazy, o Ona bedzie mu robic kanapki.

Moja dziewczyna nie jest cipiasta a ja jeszcze nie plywam bo czekam niecierpliwie drugi miesiac na sprzet (pozdrowienia dla sprzedawcy ;-P) i raczej nigdy nie bedzie plywac a kanapki bedzie robic i do tego opalac sie topless .... tak to jest juz w zyciu ze jedni maja lepiej inni gorzej ... anyway zawsze mozna zmienic model na lepszy ... mnie zycie w tym pomoglo ;-) i chwała dla kobiet ktore potrafia znalezc sobie szczescie nawet przy facecie ze zwariowanym (dla wiekszosci populacji) hobby ...

Blesso
Dostał piwko: 1 raz

Post05 lip 2007, 20:41

Widze tu u Panow pewne " niezrozumienie tematu" ;)
Tematem jest naturalnie psychika kobiety.
Zalozmy- mamy do dyspozycji 4000zl.Pytamy przecietnego faceta czyli siebie " co z ta kwota zrobic ?" i.... odpowiedz brzmi ... fajnie by bylo miec cos nowego co mozna by po paru godzinach plywania polozyc na plazyc.
Obrazek

Gdybysmy zapytali "przecietna" kobiete-co z ta kwota by uczynila ?- Oczywiscie odpowiedz brzmiala by podobnie " fajnie bylo by miec cos nowego co po paru godzinach uzytkowania mozna by wlozyc do .....szafy i niekoniecznie mowimy tu o nowej piance"

Drugim problemem jest (uwaga) ....stosunek facetow do kobiet.
Przyklad :
Plaza- Oni wyszli "z wody " i poruszaja powazne tematy a tu jakas taka "swiergotka" wpakowuje sie z usmiechem liczac na to ze zostanie zauwazona
Obrazek

Nastepny problem to pewne odseparowanie sie facetow od kobiet.Czyli " my gora "a "one dolina" - lub inaczej ...siedziec i podziwiac !! (zwroccie uwage na te 2 biedne myszki)
Obrazek

Osobny problem to znudzenie partnerem. Ona kupuje" dla niego najlepsze ciuchy"(w tym przypadku stroj firmy Adidas),dba o to by np uda nie pokryly sie "skorka pomaranczy". Robi wszystko by sie mu przypodobac.A on co ? Trzyma sie baru i patrzy jak inni plywaja zamiast podziwiac urode swojej wybranki.( Nie bede sie bal i powiem szczerze ze ten ....zimny dran to Jurgen -znany z forum).
Obrazek

No i to co wiekszosc facetow uwaza za norme a co zostalo poruszone przez poetow np w slowach utworu muzycznego wykonywanego przez A.Majewska " Meska rzecz byc daleko-a kobieca WIERNIE czekac.Oto pare fotek oczekujacych biednych ,zapomnianych kobiet.
Obrazek

Dziewczyna z lewej - " No wroci ten *upek wreszcie czy nie ! Alez on jest zalosny! Kompletna fajtlapa!
Dziewczyna z prawej - "Ach ! gdybym wiedziala jaki on jest wybrala bym innego"
Obrazek

I Wy "p"anowie chcecie namawiac kobiety by zainteresowaly sie tym sportem?
Spojrzcie najpierw na siebie ;) ;) ;)

Blesso

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 21:16

hahaha dobre dobre Blesso .... najwazniejsze to znalezc zloty srodek i tak
jak niunia nie chce robic kanapek to zostaw jej auto i niech sobie pojedzie do salonu pieknosci czy robic inne tipsy albo na zakupy ( o to jest dobre moze kupi kanapki jak nie umie robic)

;-))))))))))

Friday

Post05 lip 2007, 21:41

"jak niunia nie chce robic kanapek to zostaw jej auto i niech sobie pojedzie do salonu pieknosci czy robic inne tipsy albo na zakupy ( o to jest dobre moze kupi kanapki jak nie umie robic) "

No nie dam rady. Coz za mysl swietlista

Awatar użytkownika
paniera

Post05 lip 2007, 22:01

nic na sile - jedyna rada moim skromnym zdaniem

a Ty Friday ...masz coś konkretnie do powiedzenia czy liczysz zrozumienie telepatów :?: :lol:

Friday pisze:No nie dam rady. Coz za mysl swietlista

Friday pisze:o mamo...

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 22:04

Friday pisze:"jak niunia nie chce robic kanapek to zostaw jej auto i niech sobie pojedzie do salonu pieknosci czy robic inne tipsy albo na zakupy ( o to jest dobre moze kupi kanapki jak nie umie robic) "

No nie dam rady. Coz za mysl swietlista

:disgusted: :disgusted: :disgusted: :disgusted: :disgusted: :disgusted:

macias pisze:można , tylko po co?
Koniec z Twoim męskim światem. Będziesz niańczył, pompował, nosił ,ratował , inwestował x 2 i wysłuchiwał jaka jest zdolna .
Chłopie po jaką cholerę.
Czy ten owczy pęd do dzielenia się naszymi świńskimi szowinistycznymi radochami musi obejmować żone ,dzieci, babcię ,psa i sąsiadów .
Chyba że mówimy o córce sąsiadów (20 - 22 lata, np:jakaś tam miss lub vicemiss- to co innego).
Trochę więcej ego i luziku to może spotkasz ciekawych ludzi, oderwiesz wzrok od codzienności, zapolujesz....
Pmiętaj: nic na siłę

Zgadza sie Kolego ;)
Nic dodać - nic ująć ;)

Friday

Post05 lip 2007, 22:09

no, ja friday :)
Ja jestem ona i tak jak sobie czytam :"niunia", "tipsy" i "kanapki"
no to wlasnie ... Ja plywam, ale przeciez nie wszystkie musza. I zaraz niunia z tipsami ?:wink:

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post05 lip 2007, 22:17

Friday pisze:no, ja friday :)
Ja jestem ona i tak jak sobie czytam :"niunia", "tipsy" i "kanapki"
no to wlasnie ... Ja plywam, ale przeciez nie wszystkie musza. I zaraz niunia z tipsami ?:wink:

ale niunia z tipsami to przynajmniej dla mnie bardzo pozytywnie jestem calkowicie tolerncyjny i wyrozumialy my (faceci) mamy swoje odloty kobiety swoje i wierzcie lub nie ale mozna to pogodzic i to zupelnie bez wyrzeczen .. moja "niunie z tipsami" namowilem na pobyt w przyczepie w Chałupach i baaardzo jej się to podobało (no głównie dlatego że był prąd i mogła prostownicę do włosów podłączyć ;-)

Friday

Post05 lip 2007, 22:31

"ale niunia z tipsami to przynajmniej dla mnie bardzo pozytywnie jestem calkowicie tolerncyjny i wyrozumialy my (faceci) mamy swoje odloty kobiety swoje i wierzcie lub nie ale mozna to pogodzic i to zupelnie bez wyrzeczen .. moja "niunie z tipsami" namowilem na pobyt w przyczepie w Chałupach i baaardzo jej się to podobało (no głównie dlatego że był prąd i mogła prostownicę do włosów podłączyć Wink"

no i fajnie
:)

wlasnie o to mi chodzilo. Strasznie fajnie, jak dziewczyny plywaja, ale jak ktoras powolania nie czuje, to nie robimy z niej kretynki co woli w szuwarach
siedziec, tak? :wink:

Wróć do „Forum Główne”