Znalezione wyniki: 214

Powrót

autor: Ziomek.
12 mar 2014, 09:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: 9 edycja Ford Kite Cup Potwierdzona!

pytanie: czy w FKC mogą brać udział obcokrajowcy? andrek ..choćby Merfi, czy mistrz stylówy Lewis w zesżłym sezonie, o Brazylu Da Silvie nie wspominając :thumb: ja mam pytanie ze zbliżonej beczki: czy są już jakieś informacje na KIEDY ustalono termin tychże wyśmienitych zawodów: https://scontent-b-...
23 mar 2014, 11:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Dobra deska wave na poczatek.

Pinio pisze: A co do desek wave RRD to ta firma
jest naprawdę daje rade ;-) Konkurencja jest daleko z tyłu :!:
....

..ale na szczęście Dolcze Kabana, Guczi a zwłaszcza Gino Rossi gonią i depczą po piętach :hand:

peace
31 mar 2014, 13:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kurs Instruktorski POIK

..a Pan Heniek z Wodzisławia zaprasza...

//to nie dział recenzje //moderowane //admin
31 mar 2014, 14:16
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Isla Coche /Wenezuela - marzec 2014

Jacek, w związku z tym, że zauważam iż chyba pływasz więcej niż ja, poważnie rozpatruję przestanie się kolegować na fb :snooty:

peace
01 kwie 2014, 10:12
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: STARA CZAPKA

..relacja nie spełnia kryteriów szablonu :hand:

peace
08 kwie 2014, 22:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

hejka, właśnie dołączyłem do forum. Zacząłem pływać w lipcu 2013, ok 8 godz na wodzie, jestem mega początkujący, chociaż wychodzę już z wody bez większych problemów. Ważę 88 kg i chcę kupić sprzęt. Mam ciekawą ofertę: Slingshot KEY 2011 z deską, podobno prawie nieużywany. Jutro mam go obejrzeć na s...
09 kwie 2014, 12:04
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

Ziomek - dzieki, latawiec to 13m w zestawie z leashem, pompką i deską 132, cały zestaw ma kosztować 2500 zł. Podobno wszystko to było 2 razy na wodzie przez kilka godzin. czy jest szansa aby to zweryfikować po wyglądzie czy "brzmieniu / odgłosie" kajta (podobno nieużywane jakoś szczególni...
10 kwie 2014, 10:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

... pozwolić Im afiliować swoje uprawnienia ... [color=#FF0000]a dlaczego niby POIK m czegoś zabraniać ? nie rozumiemy ! wykrzykniki są zbędne .. jestem pewien, że rozumie Pan bardzo dobrze :idea: mowa o umożliwieniu afiliacji dotychczasowych uprawnień min IKO czy nawet POiK - bez z konieczności ro...
10 kwie 2014, 10:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Surfmag na piapierze- jak wrażenia?

kowal pisze:ja się pytam gdzie się podziało "Bez zbędnego komentarza" ???? :wink:

.."małym bananowcom" komentarze zbędne :wink:

Fajnie, że wreszcie jest drukowane pismo w PL :thumb: życzę rozwoju :thumb:

peace
11 kwie 2014, 11:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Weźcie się do roboty - mało zarabiacie - czy gdzie was boli? w odpowiedzi - na brak pracy nie narzekam a i do pierwszego wystarcza :hand: jeśli nie interesuje Ciebie ten wątek (co mnie wcale nie dziwi, bo nie musi on interesować każdego - zwłaszcza z poziomu luty 2014 - właściwie powinien wybraną g...
14 kwie 2014, 10:21
Skocz do forum
Skocz do tematu

Mówiąc prościej - informujmy ludzi JAK JEST a nie JAK NAM SIĘ WYDAJE albo JAK CHCIAŁBYM ABY BYŁO. ..uczciwie przepraszam więc :hand: za nieodpowiednio dobrane określenie :hand: "mówiąc prościej, wydaje nam się i chcielibyśmy aby było tak", żeby prowadzący kursy instruktorskie mieli więcej...
14 kwie 2014, 10:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kalendarium zawodów 2014, gdzie i kiedy można się pościg

LOOSERS CONTEST 5 września (na prognozę - konkretne potwierdzenie 2-3 dni przed zawodami)
i pościgać się też będzie można jak zwykle w LONG DISTANCE - i jak zawsze TYLKO na TT :idea:

peace
15 kwie 2014, 11:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Zapraszamy na kurs instruktora kitesurfingu POIK - pierwszy termin 05.05.2014 - 10.05.2014 ( Ten sam co IKO u ZIOMKA) Drogi Panie "SurfSzkoła" z zaproszenia chyba nie będę mógł skorzystać - pomijając ilość pracy w sezonie - zwyczajnie szkoda by mi było pieniędzy :hand: dla ścisłości - Kur...
17 kwie 2014, 10:55
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

SignX pisze:Dziekuję bardzo :) Na 17 i race'ówke z moja wagą raczej powinno wystarczyć :D

..to przejedź się jednak na Półwysep :hand:
..chyba że wolisz i tak po kilku godzinach odebrać tam sprzęt :wink:

peace
19 kwie 2014, 13:30
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Denis Żurik - Nr.2 Junior w Europie

..no to Denis :clap: - soczki masz przez cały sezon gwarantowane :thumb:

peace