Znalezione wyniki: 214

Powrót

autor: Ziomek.
15 gru 2013, 13:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: LOU WAINMAN HAWAII

..mega pływa na tym filmie :shock: sam film mógłby być zrobiony lepiej, ale nawet nie wygląda na nim na faceta, jak na żywo :wink:

..ciekawe, czy postartuje w pekrze :twisted:

peace
16 gru 2013, 12:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: North kiteboarding 2014

A skąd takie sceptycznie zdanie u kolegi, który Ci ów latawiec pożyczył? Podyktowane tym, że w jego rękach latawiec sprawował się gorzej? Pytam serio bo ważę podobnie i sam używam 13m (Crossbow) przy wietrze ok 15-16 knts, ale ostatnio na forum widzę straszne zamiłowanie ludzi do dużych sajzów (np....
16 gru 2013, 13:26
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Fajne i ciekawe filmiki kajtowe ...

..wg mnie warto poświęcić te 3 minuty na Norwega, który już od pierwszej sceny widać na śniegu się nie opi360alał a po przesiadce w cieplejsze miejsce, w którym właśnie byliśmy ..już pierwszy combos z 50tej sekundy daje do zastanowienia :shock: fajnie , bo robi inne triki , niż te siódemy i dziewion...
27 gru 2013, 11:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: oszustwo - szkoła kite.pl

.. bo jest taka szkoła , która słynie w wystawiania papierków .. Łukaszu - ODWAGI :thumb: za stare "konie" z nas byśmy tylko za węgłem mieli odwagę klepać slogany :hand: :wink: ------------ w temacie: niestety , co pisałem wielokrotnie - IKO nie działa tak pięknie jak się może wydawać z z...
27 gru 2013, 14:36
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nobile 2014

..spokojnie możesz wchodzić w 50/fifty :hand:
od C dooość daleko to stoi :idea:
ŁATWY latawiec :idea:
do tego naprawdę fajny, pomijając "wiadomoco"

peace
10 sty 2014, 12:32
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Opinia BalanceKiteboarding ?

Valentine666 pisze:Witam czy ktoś miał może do czynienia z deskami Balance ..

..BALANCE to jedne z najlepszych desek na jakich kiedykolwiek miałem przyjamność pływać..

peace
15 sty 2014, 10:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

Dziura wiatrowa dziura wiatrowa. Sam mi latawiec tam wpadł na dosłownie 2 minuty by go podnieść. Chłopak nie przez dziurę wiatrowa porzucił ten latawiec...BA...on go nawet wystartował 2 razy (by potem wrzucić z powrotem na wodę).. ..jak już po wielu 10? minutach go zrestartował, to nie tyle wrzucił...
02 lut 2014, 10:53
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Plebiscyt 2013-GŁOSOWANIE- "wydarzenie"

Głosujesz do 10 lutego 23:59 poprzez postawienie piwka pod Twoim faworytem (ikonka kciuka w prawym górnym rogu okna postu):

Założenie największego browaru piwek otrzymanych do postawionych przez użytkownika Plebiscyt KF 2013
:wink:
03 lut 2014, 15:55
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SURF TO FLY WINTER CUP 2014-GIZYCKO 15.02.2014

..nowatorsko, oryginalnie , nieodtwórczo z otwarciem na nie profi :thumb: - popieram :clap:

peace
13 lut 2014, 13:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Pogoda w czerwcu Hel

. Wiem że raz jest pięknie raz leje,. ..czerwiec to najlepszy miesiąc nad Zatoką :) ..mój ulubiony :thumb: cieplej niż w maju a ciągle jeszcze pusto i dość wietrznie :thumb: co do "lania" - to moje kilkunastoletnie doświadczenia z 5-6 cio miesięcznych pobytów rok w rok są na czerwiec akur...
18 lut 2014, 15:17
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: 9 edycja Ford Kite Cup Potwierdzona!

Crazy Horse pisze:hmmm nowe spoty, nowe pomysły...

..lepsze stare które świetnie wypalają, od jedynie gadania o nowych :hand:

cieszę się i gratuluję, że kolejny rok się udaje to podopinać..

peace
21 lut 2014, 10:06
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: 9 edycja Ford Kite Cup Potwierdzona!

No w sumie to taka rotacja zawodników jest, że tych kilku stałych bywalców, to kto by ich słuchał. Tak, zasacniczo trzbe się cieszyć z tego co się ma, to prawda, bo w końcu gdyby nie Ford to być może nie mielibyśmy Pucharu Polski, .. ..Koniu doceniam że organizujesz zawody, mało kto w środowisku pr...
26 lut 2014, 13:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wiązania wake/kite jest różnica?

Filip dwoma rękoma lub dwie osoby ( najlepiej z asystentką :D lub asystentem :) ) to bez problemu . Ale wyobraź sobie wielu czytających ( mniej doświadczonych ) tego posta o jak fajnie w butach się pływa to ja też tak chcę nie gubię deski . JEŚLI ktoś jest na poziomie problemów z zapięciem sznurówe...
03 mar 2014, 13:09
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Flexifoil Aaron Hadlow

To jest jakiś antyk i nie wydaje mi się, żeby to kiedykolwiek był promodel Aarona (ale 100% pewności nie mam). Aaron wcześniej pływał na deskach robionych specjalnie dla niego przez shapera z firmy Lost Cause. Jak zmarł to Flexifoil wypuścił linię desek Aarona na podstawie projektów Collina, ale to...