Znalezione wyniki: 214

Powrót

autor: Ziomek.
26 wrz 2013, 11:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: używanie lisza

przemekskowron pisze:Tyle na forum o uzywaniu lisza wstawcie swoje zadrapania jakie zrobił wam lisz. Moje pływanie skończyło się użyciem lisza i szyciem dłoni.
Dodam ,że przez 8 lat jest to pierwszy mój przypadek z okaleczeniem I mam nadzieję że na najbliższe 8 wystarczy

JAKI to był leash?

peace
26 wrz 2013, 12:00
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: ProCamp z "Księciem" Łukaszem Ceranem na Rodos relacje d

proszę Ziomku: http://youtu.be/-kr5AOK7rO8 dokładnie tak to sobie wyobrażałem. Z czasem dojdzie jeszcze wysokość, więc loop będzie jeszcze kręcony w powietrzu, a nie po wylądowaniu . Sam tak często zmieniam kierunek jazdy jak nie mam nic innego do roboty ;) ..no i wszystko jasne - mamy tu backroill...
26 wrz 2013, 14:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Deska TT o najwyższym komforcie

to jak masz na stanie tą 138 to dawaj na priw nr konta w zł dasz radę ją jutro wysłać? ..z dostawy , która teraz przyszła ...już nie ma 138 :shock: a 134 tylko dwie :idea: ..no problem - kolejne 138 już zamówione - będą w przyszłym tygodniu :thumb: nr konta niezmiennie na http://www.wake.pl /kontak...
08 paź 2013, 10:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Najwyższe skoki na spocie ?

Slawek-Kopiec pisze:Temat powinien brzmiec:"Prawdopodobnie najwyżesze skoki na spocie".

..temat powinien chyba brzmieć : "GDZIE :idea: te skoki?"

..bo zmarnowałem 3,5 minuty ze swojego życia na kupsztalowy filmik.. :?

peace
12 paź 2013, 09:56
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: C L A S H ! Deski BALANCE - Alvaro pro model - ktoś ma/

Ważę 67kg w porywach do 70kg pływałem na najmniejszym CLASHu i jak dla mnie te 134centymetry to trochę mało, na codzień pływam właśnie na desce 134cm ale w przypadku CLASHa to brałbym 136 :thumb: co do samej deski to bardzo fajna ale myślałem że mnie bardziej zaskoczy :P Myśle że 136 to inna bajka,...
14 paź 2013, 13:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nobile 2014

O co tak konkretniej chodzi? Co chcecie sprawdzić w ten sposób? Pytam z ciekawości. Pzdr ..ja nic tak nie chcę sprawdzić - pierwsze pływanie po nowym strymowaniu mówi mo o tym.. chodzi o to - przy jakim stosunku skrócenia linek tylnych w porównaniu do przednich - czyli zwięksdzenia kąta natarcia la...
18 paź 2013, 10:05
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: ZGUBIŁEM DESKĘ BEST ARMADA 2013 REWA POPŁYNĘŁA W KIER GD

..myślę że paru tu doradców mogłoby akurat się wieelee pouczyć od JzMz :wink:

peace
14 lis 2013, 10:12
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nowy Ozone C4 2014 czyli nowa maszynka do uszczęśliwiani

andrzejwodejszo pisze:Pojawił się nowy - uwielbiany przez wielu C4

..a najbardziej przez serwisy :hand:

peace
15 lis 2013, 10:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nowy Ozone C4 2014 czyli nowa maszynka do uszczęśliwiani

Ozony ewoluowały, pierwsze modele były bardzo wytrzymałe, bardzo fajnie wykonane. Ale wszystko się zmienia ;) Modele 2013 i 2012 nie miały tyle szczęścia, i wątpie że ich właściciele po 6 latach napiszą to co Ty andrzejwodejszo 4 sezon idzie moich edkow,catalystow. NIe widac oznak zmeczenia, a plyw...
17 lis 2013, 09:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: jaka szkołe

witam szukam powoli szkoły z obozem dla córki na 2014 pływamy razem ale chce podszkolić się jeszcze ma 12 lat co możecie polecic ..zapraszamy na pierwsze w Polsce i ciągle największe Obozy KITE CAMP WAKE.PL --> http://www.wake.pl/strona_oferta/obozy-mlodziezowe/ http://www.wake.pl/wp-content/upload...
18 lis 2013, 21:51
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: wywiad gospodarczy i detektywi - czyli kite&chill po pol

Do tego czego dotyczył donos, czyli organizowania przez nas wyjazdów szkoleniowych kite np. do Tajlandii, czy Wietnamu, nie jest taka licencja potrzebna. Z tego co się orientuję, nie ma też takiej licencji żadna ze znanych mi polskich szkół kite, no ale po pierwsze nie znam wszystkich szkół.. ..źle...
03 gru 2013, 11:53
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Best profanity 142 pytanie

zapomnij o desce Profanity pod kajta, nawet gdyby była za 100 pln :idea:

jeśli wolisz się , jak wielu, przekonać na włąsnej skórze - po pierwszej sesji będziesz ją sprzedawał..

peace
09 gru 2013, 12:58
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PKRA - Puchar Świata 2013 FREESTYLE

Najs. W finale ten Bebe odpalił dbl bekrolla 5, dbl sbenda 3 i 319 za 8,80pkt ...i w sumie beka, że Pastor popłynął na maksa dobrze a i tak nie wystarczyło. ..i TO jest piękne w tym sporcie, gdy czysta naturalna zajawa wygrywa z ogromym :clap: :clap: :thumb: zapleczem finansowym ..nie odmawiając eu...
09 gru 2013, 13:01
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Hel maj-czerwiec.

co roku maj i czerwiec to NAJLEPSZY czas na Helu :]
wieje, juz ciepło, ZERO ludzi na wodzie, i na lądzie :thumb:

to jest TEN czas na polski kitesurfing :]

peace
13 gru 2013, 15:19
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

mandaro pisze:Nad zatoką w tym roku używałem 11m i deski 131 lub 134.
Czasami brak wiatru zmuszał mnie do deski wave.

..fajnie masz, mnie brak wiatru zmusza do wakeprojektu lub ewentualnie roweru :hand:

peace