eska pisze:Dla Ciebie tak, dla innych nie. To tak jak z latawcami - dla każdego coś innego i na tym miejscu sugeruję uciąć to, bo i tak kompromisu nie wypracujemy.

Ja i tak wole za motorowka

Pozdro...
eska pisze:Dla Ciebie tak, dla innych nie. To tak jak z latawcami - dla każdego coś innego i na tym miejscu sugeruję uciąć to, bo i tak kompromisu nie wypracujemy.
mary.dk pisze:przemass pisze:2-0 bez szalu ? Hmmm moze lepiej czasem ze "tylko" 2 - 0
Tos powiedzial co wiedzial - bardzo produktywne
A obiecanego na dzisiaj www jak nie bylo tak nie ma
Pozdro...
przemass pisze:Przepłyń się chłopaczku
mary.dk pisze:jak i rowniez nie zmienia to faktu ze na brzegu to ty siedzisz cale lato
i czekasz az powieje podczas gdy ja plywam za motorowka jak nie wieje,
ewentualnie na kablu w cph, ale ze na brak wiatru latem nie narzekam
to przewaznie spogladam na brzeg uprawiajac kitesurfing![]()
przemass pisze:To może jeszcze raz, tym razem moim ulubionym powiedzeniem Wielkiego Brata choć rzadko zdarza się mi go używać... - W d... byłeś, g... widziałeś.![]()
Wrogu pisze:A ja 2.0 nie lubie, wlasnie za przepustowosc i czestosc nawrotow. Jak na 5 wiezowym systemie plywalem to byly maksymalnie 2-3 min kolejki przy duzym obladowaniu wyciagu.
Wrogu pisze:Wiadomo 2.0 fajnie ze jest. Fajnie miec gdzies lokalny blisko. U nas scena wake raczkuje, pewnie jak 2.0 sie sprawdza to i znajda sie chetni do budowy wiekszych konstrukcjiInna sprawa, ze w Uk gdzie smigalem kabelek dziala caly rok. U nas to praktycznie hmmm .... pol roku, przy 'dobrych wiatrach'
.
Wrogu pisze:A dyskusja kabel - motorowka... toz to podobno dywagacja nad wyzszoscia race a wave dla kajciarzy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 19 gości