Ktos cos slyszal, ktos cos wie ???

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
mary.dk
Deska: Aero, Airush - Compact, Slayer
Latawiec: Airush Wave
Postawił piwka: 58 razy
Dostał piwko: 88 razy

Post31 sty 2012, 17:12

eska pisze:Dla Ciebie tak, dla innych nie. To tak jak z latawcami - dla każdego coś innego i na tym miejscu sugeruję uciąć to, bo i tak kompromisu nie wypracujemy.

:thumb:
Ja i tak wole za motorowka :-)

Pozdro...

ARTA

Post12 lut 2012, 22:05

Witajcie
Projekt Wakepark Bydgoszcz rusza oficjalnie od maja, mamy nadzieję - dużą impreza z pokazami zawodników, medalistów MP. Testy wyciągu już w kwietniu Szczegóły wkrótce. Ze strona internetową mieliśmy mały problem - ruszy mamy nadzieję do końca lutego, tam znajdziecie wszystkie informacje o iventach godzinach otwarcia, cenach itd. Jeśli macie jakieś pytania jesteśmy dostępni na facebooku - http://www.facebook.com/#!/wakeparkbydgoszcz
Do zobaczenia ;-)

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post14 lut 2012, 06:58

mary.dk pisze:
przemass pisze:2-0 bez szalu ? Hmmm moze lepiej czasem ze "tylko" 2 - 0 ;)

Tos powiedzial co wiedzial - bardzo produktywne ;-)

A obiecanego na dzisiaj www jak nie bylo tak nie ma :-(

Pozdro...

Przepłyń się chłopaczku :wink: najpierw porządnie na 2-0 parę sezonów, poczuj gleby, naucz się czegoś więcej niż gayley z "krawędzi", potem wejdź na normalny kabel i oceń czy nieproduktywnie napisałem :wink: ALE :hand: Ty wolisz motorówkę przecież :lol: :lol: :lol: czekamy na filmy z wyczynów...

Co do 2-0 - osobiście uważam że lepiej pod kite nie trzeba, a jedyną wadą jest przepustowość systemu - więc IM WIĘCEJ ich powstaje, to tylko na :thumbsup:

Awatar użytkownika
mary.dk

Post14 lut 2012, 08:20

przemass pisze:Przepłyń się chłopaczku :wink:

Cieply jestes czy cos w ten desen ?
Zapraszam na otwarcie do Bydzi to obejdzie sie bez filmiku CHLOPCZE :thumbsup:

Nie pozdrawiam

przemass
Kontaktowanie:

Post14 lut 2012, 09:23

Do Bydzi :lol: może i na motorówkę... :lol: ja również nie - w tym wątku zaprezentowałeś dokładnie TO co zwykle...więc obejdzie się :)

Awatar użytkownika
mary.dk

Post14 lut 2012, 09:36

Ty rowniez zaprezentowales to co zwykle czyli zero...
i pamietaj chlopcze ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania...
tylko prostak nie jest tego swiadom :offtopic:
...ale ty jak mniemam jestes swiadom swojego ego ;-)

Nie pozdrawiam...

Piotrekb
Deska: Squad 5,9/SU2 Prorider
Latawiec: LF NRG 12/ SB 8
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 2 razy

Post14 lut 2012, 12:44

Jeśli dwóch pasjonatów kitesurfingu nie pozdrawia się na forum... to wiedz że coś się dzieje! :twisted:

Moim zdaniem: Jak już jadę na wyciągu to mi zwisa czy ma 5 czy 10 masztów czy może tylko 2. Problem w tym że im mniejszy wyciąg tym niestety dłuższa kolejka do niego a 2:0 to w tej materii totalna porażka - drogo i trzeba rezerwować wcześniej.

przemass
Kontaktowanie:

Post15 lut 2012, 05:57

NIC się nie dzieje ;) Po prostu - nie zwykłem słuchać o własnej "produktywności" od jednego z większych malkontentów i pieniaczy na KF - troszkę szacunku - jaki post, taka riposta ;) Wyraziłem krótko swoje zdanie, skoro nie wystarczyło, trzeba czasem rozwinąć widać.

Osobiście nie jest mi wszystko jedno na czym pływam, ale dla potrzeb tego wątku, tak jak napisała Eska, można na tym skończyć :) Szkoda tylko że większość tego typu "wymiataczy" forumowych można spotkać na brzegu zamiast za łódką...aaale co tam :thumb:

Awatar użytkownika
mary.dk

Post15 lut 2012, 08:14

Dzieje sie i to za duzo.
Po pierwsze przemas nie zna znaczenia slowa malkontent,
po drugie nie dopuszcza do swojej ograniczonej swiadomosci ze
ktos moze miec inne zdanie a nizeli on sam.
To ze ty mnie nie znasz nie znaczy ze nikt mnie nie zna
i nie zmienia to faktu ze system 2-0 w mojej opini jest kiepski,
jak i rowniez nie zmienia to faktu ze na brzegu to ty siedzisz cale lato
i czekasz az powieje podczas gdy ja plywam za motorowka jak nie wieje,
ewentualnie na kablu w cph, ale ze na brak wiatru latem nie narzekam
to przewaznie spogladam na brzeg uprawiajac kitesurfing :thumb:
To tyle w tym temacie z mojej strony, zegnam sie serdecznie
i raz jeszcze...

Tego pana nie pozdrawiam !!!

przemass
Kontaktowanie:

Post16 lut 2012, 11:26

mary.dk pisze:jak i rowniez nie zmienia to faktu ze na brzegu to ty siedzisz cale lato
i czekasz az powieje podczas gdy ja plywam za motorowka jak nie wieje,
ewentualnie na kablu w cph, ale ze na brak wiatru latem nie narzekam
to przewaznie spogladam na brzeg uprawiajac kitesurfing :thumb:

To może jeszcze raz, tym razem moim ulubionym powiedzeniem Wielkiego Brata choć rzadko zdarza się mi go używać... - W d... byłeś, g... widziałeś. :wink:

Zajrzyj czasem na profil mojej szkoły jak siedzimy na brzegu w lato ;) o "zimie" nie wspominam, chociaż dla mnie faktycznie okres wrzesień - kwiecień jest sezonem kite, a maj - sierpień - wake i kite :)

Dopuszczam, oczywiście, że możesz mieć zdanie odmienne od mojego o temacie system 2-0 versus motorówka, choć merytorycznie po Twoich postach wnioskuję że najwięcej wiedzy o obu sportach wyciągnąłeś z filmików na YouTube...choć obym się mylił :hand: Przyjmij natomiast do swojej ograniczonej świadomości, że nie nazywa się bezproduktywnym postu którego się nawet nie do końca zrozumiało. Żądasz szacunku - okaż go sam. Tak proste, a tak trudne.

Zrywam się ze spamowania z Tobą, chłopakom z Bydgoszczy sorry za zaśmiecanie tematu :hand: no i czekamy na bliższe info - na pewno zajrzymy z wizytą, w sezonie.

Wrogu
Deska: do pływania
Latawiec: do latania
Dostał piwko: 52 razy

Post16 lut 2012, 11:38

A ja 2.0 nie lubie, wlasnie za przepustowosc i czestosc nawrotow. Jak na 5 wiezowym systemie plywalem to byly maksymalnie 2-3 min kolejki przy duzym obladowaniu wyciagu.

Inna sprawa to przeszkody - na duzym kablu jest ich wiecej. Nie jestem wymiataczem ani nic, ale wsrod kilkunastu przeszkod znalazlem 3 dla siebie na duzym kabelku. A lokalni prosi byli szczesliwi bo mieli wysokie na 2m slidery.

Co do dalekich powrotow po dzwonie - sa plywajace kaldki ktorymi sie bezposrednio dochodzi do pierwszej wiezy albo do brzegu.

Wiadomo 2.0 fajnie ze jest. Fajnie miec gdzies lokalny blisko. U nas scena wake raczkuje, pewnie jak 2.0 sie sprawdza to i znajda sie chetni do budowy wiekszych konstrukcji :thumbsup: Inna sprawa, ze w Uk gdzie smigalem kabelek dziala caly rok. U nas to praktycznie hmmm .... pol roku, przy 'dobrych wiatrach' :cry: .

A dyskusja kabel - motorowka... toz to podobno dywagacja nad wyzszoscia race a wave dla kajciarzy. :wink:

Awatar użytkownika
mary.dk

Post16 lut 2012, 12:02

przemass pisze:To może jeszcze raz, tym razem moim ulubionym powiedzeniem Wielkiego Brata choć rzadko zdarza się mi go używać... - W d... byłeś, g... widziałeś. :wink:

When in Rome do as the Romans do :thumb:

Swoja droga wiedze masz porazajaca...
Raz jeszcze nie pozdrawiam...

przemass
Kontaktowanie:

Post17 lut 2012, 11:45

Wrogu pisze:A ja 2.0 nie lubie, wlasnie za przepustowosc i czestosc nawrotow. Jak na 5 wiezowym systemie plywalem to byly maksymalnie 2-3 min kolejki przy duzym obladowaniu wyciagu.

Ja również TEGO nie lubię - chodziło mi tylko o to, że pod kite ( w końcu to kiteforum ) naprawdę mocniej nie trzeba ;)

Wrogu pisze:Wiadomo 2.0 fajnie ze jest. Fajnie miec gdzies lokalny blisko. U nas scena wake raczkuje, pewnie jak 2.0 sie sprawdza to i znajda sie chetni do budowy wiekszych konstrukcji :thumbsup: Inna sprawa, ze w Uk gdzie smigalem kabelek dziala caly rok. U nas to praktycznie hmmm .... pol roku, przy 'dobrych wiatrach' :cry: .

Dokładnie - dlatego też fajnie, że coś powstaje nowego, moim zdaniem tylko bić brawo takim inicjatywom i raczej dopingować niż zrzędzić. Skoro już o Rzymie - nie od razu go zbudowano...

Wrogu pisze:A dyskusja kabel - motorowka... toz to podobno dywagacja nad wyzszoscia race a wave dla kajciarzy. :wink:

Ech...Uwierz na słowo że W OGÓLE nie tego dyskusja dotyczyła ;) Sam miałbym problem żeby się zdecydować... I chociaż do łódki mam spory uraz który się za mną już 3ci rok ciągnie - nie odmawiam nigdy w dobrych warunach ;)

kw92
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 53 razy
Dostał piwko: 16 razy
Kontaktowanie:

Post28 lut 2012, 18:45

na moje to fajnie będzie podskoczyć sobie do Bydgoszczy w bezwietrzne popołudnie :)
ja tam jestem za takim czymś, zawsze lepsze to niż czekanie na wiatr :thumbsup:

Wróć do „Forum Główne”