Jestem obecnie posiadaczem latawca cabrinha vector 12m z 2012r. i deseczki airush switch 2011 135cm. z fumflem na spółe. Ogólnie sprzęt kupiony przypadkowo ze względu na cenę, konkretnego sprzedawcę

ciechan pisze:.. ale konfrontacja naish torach vs cabrinha vector dzięki uprzejmości przypadkowego kaitesurfera dało poczucie, że jednak latawce się różnią.
Ziomek. pisze:ciechan pisze:.. ale konfrontacja naish torach vs cabrinha vector dzięki uprzejmości przypadkowego kaitesurfera dało poczucie, że jednak latawce się różnią.
..nic dziwnego - porównanie z dwóch biegunów: Octavia w dizlu vs Giulietta V6 ..zagazowana![]()
zapraszamy w wietrzny dzieńdo WAKE.PL na Ekolagunie na testy BEST TS
lub Kahoona - inne BESTy proponuję sobie odpuścić
![]()
może się okazać , że na TSie zakończysz poszukiwania..
co do samych testów:
z drugiej strony - nie wymagaj, jak wielu, że latawiec będzie czekał z rozwiniętym czerwonym dywanem - kajty są od latania - nie od czekania
druga sprawa - uwielbiam telefony pt:
"macie jakieś szóstki/siódemki do testów?"
"a co? wieje ponad 30 i nie masz na czym pływać?"
"dokładnie"
"no to do zapraszamy do wypożyczalni.."
test wstępny - trwa do pół godziny - jeśli ktoś planuje pokatować cały wietrzny weekend to trudno się spodziewać, że ktokolwiek to umożliwi za darmo
wbrew pozorom - Szkoły nie dostają od firm latawców free "do testów"![]()
podobnie nie spodziewajcie się, że będzie każdy model ,w każdym sajzie , w każdym kolorze..
..po czym po testach klient podziękuje i ..pójdzie poszukać na Allegro..też standard
![]()
..nie dziwcie się, że na takich testerów , czekają do testów latawce ..na Allegro ..
peace
Kuba KiteSurf pisze:Hej, ja mogę Cię zaprosić na testy na camping Chałupy 3, gdzie dostaniesz do przetestowania F-one Bandit VI oraz VII, latawce na który popływasz zarówno freestyle i wave (wystarczy spojrzeć na riderów, którzy od Mitu Monteiro do Robinsona Hilario radzą sobie całkiem nieźle)
Ziomek. pisze:Kuba KiteSurf pisze:Hej, ja mogę Cię zaprosić na testy na camping Chałupy 3, gdzie dostaniesz do przetestowania F-one Bandit VI oraz VII, latawce na który popływasz zarówno freestyle i wave (wystarczy spojrzeć na riderów, którzy od Mitu Monteiro do Robinsona Hilario radzą sobie całkiem nieźle)
..jestem osobiście pod wrażeniem małpiego freestyle Hilariocałkiem poważnie i życzę Mu powodzenia w tegorocznej PEKRZE
TYM BARDZIEJ , że jest w stanie TO robić TAK na TYCH latawcach![]()
..bo KAŻDY , kto choć raz przełożył bar w powietrzu nie podpisze się pod tym , że Bandity nadają się do freestyle - rozumianym jako coś więcej niż podskoki w haku![]()
..i nie wklejajcie filmików teamu F-One na zaprzeczenie tej tezie, bo znam je na pamięćpiękne są
![]()
a Antandroy to do dziś dla mnie najlepszy kultowy film ever![]()
peace
andrus pisze:Ziomek. pisze:Kuba KiteSurf pisze:Hej, ja mogę Cię zaprosić na testy na camping Chałupy 3, gdzie dostaniesz do przetestowania F-one Bandit VI oraz VII, latawce na który popływasz zarówno freestyle i wave (wystarczy spojrzeć na riderów, którzy od Mitu Monteiro do Robinsona Hilario radzą sobie całkiem nieźle)
..jestem osobiście pod wrażeniem małpiego freestyle Hilariocałkiem poważnie i życzę Mu powodzenia w tegorocznej PEKRZE
TYM BARDZIEJ , że jest w stanie TO robić TAK na TYCH latawcach![]()
..bo KAŻDY , kto choć raz przełożył bar w powietrzu nie podpisze się pod tym , że Bandity nadają się do freestyle - rozumianym jako coś więcej niż podskoki w haku![]()
..i nie wklejajcie filmików teamu F-One na zaprzeczenie tej tezie, bo znam je na pamięćpiękne są
![]()
a Antandroy to do dziś dla mnie najlepszy kultowy film ever![]()
peace
myslalem o zakupie tego latawca, zrobilem na nim kurs, czy jest cos z nim zlego?
andrus pisze:
myslalem o zakupie tego latawca, zrobilem na nim kurs, czy jest cos z nim zlego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości