DARQ pisze:To że się na tym nie znam nie ulega wątpliwości, po to właśnie chcę iść na kurs. Każda szkółka chętnie wypożyczy sprzęt po IKOII za coś około 240zł/doba. Łatwo przeliczyć że przy dwutygodniowym urlopie cały zestaw można sobie kupić. No ale co fakt to fakt po kursie powinienem przynajmniej wiedzieć jakiej powierzchni latawiec mam szukać, bo niestety nie będzie to rocznik 2015 a bardziej 2010-12. Co do samego kursu to czy po drugim stopniu jest się w stanie pływać z/pod wiatr i wykonywać zwroty? W tych opisach na stronach nie jest to jednoznaczne. W którym miesiącu byście polecili iść na kurs, tak żeby nie było totalnej flauty i nie było za gęsto na wodzie. Chociaż z tym drugim to raczej ciężko
DARQ pisze:Ok w Wake.pl za dobę jest 200, moja wina nie dopatrzyłemMniejsza o to. Jak na kursie IKO II nie ma zwrotów i pływanie choćby trochę na wiatr to jak wrócić do "domu"? Jak zawieje od Pucka to z Chałup skończę w Jastarni
KonradB pisze:Witam,
zastanawiam się nad kupnem North Dice 9m rocznik 2014, dlatego też jeśli ktoś na nim pływał proszę o jakąś skromną opinię czy ogólnie latawiec daje radę. Podobno musi dobrze wiać żeby dopiero wejść w ślizg, ale to była tylko jedna opinia. Interesuje mnie jak radzi sobie na Wave no i czy jest przyjazny do zaczęcia robienia pierwszych trick'ów. Za pomoc z góry dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości