Znalezione wyniki: 261

Powrót

autor: Fordon
20 maja 2014, 00:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

Kurde, dzieki za slowa uznania, na prawde milo:) Nie chce walkowac w kolko tego samego, ale napisze tylko, ze nawet sam nie zdawalem sobie sprawy z tego jak czesto polecam swoj latawiec. Faktycznie co najmniej dziwnie to moglo wygladac, a ja nie z tych co lubia dzialac innym na nerwach. Jezeli kogos...
autor: Kuba Gdynia
21 maja 2014, 11:22
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Informacja o Polskim Związku Kiteboardingu PZKite

Strona bardzo mi sie podoba- jest przejrzysta, konkretna i fajnie przemyślana (to chyba newswire na WordPress?? dobry wybór :thumb: ) Mam kilka pytań- bardziej w kontekście planów PZKITE, niż zawartości strony. Czy posiadacz karty IKO (zwykły szarak) z automatu będzie mógł ubiegać się o Karte Kitebo...
autor: BraCuru
21 maja 2014, 14:39
Skocz do forum
Skocz do tematu

a to nie był przypadkiem ostatni weekend sierpnia? Tak coś mi się kojarzy, ale nie jestem pewny. Domyślam się, że wstawisz jeszcze info o kilku innych Red Bullach. A może jest coś na stronce? Onzo - zapraszam do właściwego wątku. Tam wrzuciłem odpowiedź aby nie śmiecić w tym wątku. Strona bardzo mi...
autor: onzo
22 maja 2014, 15:43
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SEZON 2014 -SYTUACJA LIVE ZNAD ZATOKI - EKOLAGUNA :]

Ja skrytykowałem film gdyż twierdzę ze nie masz prawa z nikogo publicznie sie nasmiewac... Przepraszam, ale nie rozumiem - kto tu się z kogo publicznie naśmiewa? Żeby się z kogoś naśmiewać to trzeba przedstawić kto to jest. Tutaj nikt tego nie wie, twarz też ciężko rozpoznać. Zresztą nie odebrałem ...
autor: Lussik | EASY Surf Center
26 maja 2014, 11:06
Skocz do forum
Skocz do tematu

Stacja pogodowa LIVE z Chałup + webcam HD

Hej Wrzucam na główne, bo domyślam że wielu z Was te informację mogą się przydać. Uruchomiliśmy w bazie profesjonalną stację meteo pokazującą warunki pogodowe LIVE na stronie naszej szkoły kitesurfingu http://www.easy-surfcenter.pl Prócz stacji zamonotwaliśmy również kamerę HD, dzięki czemu możecie ...
autor: Grzesiek
27 maja 2014, 19:41
Skocz do forum
Skocz do tematu

Surf to Fly Summer Cup 2014 - kite competition 28-29.06

Surf to Fly Summer Cup 2014 kite competition Chałupy 5 – Kemping Ekolaguna, 28 – 29 czerwca Plakat i strona zawodów: http://surftofly.com/summer-cup-2014/ Surf to Fly Summer Cup - czyli coroczne święto kitesurfingu organizowane przez szkołę Surf to Fly. Impreza jest skierowana zarówno do zawodników...
autor: jedi1
27 maja 2014, 19:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

https://www.youtube.com/watch?v=oxZ6bmVMhuw Jak dla mnie lepsza wersja dla latawców, które mają spory depower, ale to chyba nie na temat :doh: Zresztą teraz większość latawców leashuje się na jedną linkę, więc wystarczy postawić latawiec na krawędzi, pociągnąć zrywkę i podejść do latawca trzymając z...
autor: pointse7en
29 maja 2014, 17:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Obozy dla młodzierzy w wieku 12-19 lat w Akademii Ktesur

Jakby robili tam zajęcia z ortografii to już wiem kto by z nich korzystał jako pierwszy :)
autor: Fin
30 maja 2014, 16:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Z mojej strony prośba do PZKite, ale też do PSKite, POIKów i innych organizacji abyście mimo podziałów między wami, przede wszystkim WPÓLNIE, walczyli w sprawach zakazów kite, które się ostatnio pojawiają (zatoka Pucka swego czasu, teraz Łebsko/Żarnowska oraz Zalew Szczeciński). Z punktu widzenia ur...
autor: mleczny
31 maja 2014, 20:02
Skocz do forum
Skocz do tematu

Ford Kite Cup 2014 - Chałupy - relacja video !

phpBB [video]

:mrgreen:
autor: TrueKejner
01 cze 2014, 09:01
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: kupię śruby ronix

dokładnie, chodzi o podkładki. decha nobile wiec metryczne chyba. macie jakies patenty na podkładki? już widzę biznes jak ktoś zrobi odlew z podkładek do LF i Ronixa i będzie to później sprzedawał na sztuki za 15 ziko. tak na serio to nie jest takie głupie. w podstawówce miałem kolegę który poszedł...
autor: Rigus
01 cze 2014, 09:31
Skocz do forum
Skocz do tematu

Poradnik video-nauka kite w bezwietrzny dzień

Instruktor z "bagażnika " :wink:
phpBB [video]
[/quote]
autor: FilipN
06 cze 2014, 15:01
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Pompka i ciśnienie

czyli każdy ma takiego kajta na jakiego zasłużył ;)
na moim jest taka informacja:
Obrazek

;) ;)
autor: Pablo
09 cze 2014, 11:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Forum wyłączone??

przeniosłem forum na nowy serwer! idzie jak burza! :-) i nie będzie się zawieszać jak ostatnio :)