Znalezione wyniki: 261

Powrót

autor: Dorian :: SurfPoint
19 kwie 2014, 12:00
Skocz do forum
Skocz do tematu

Kamera Live - SurfPoint Maszoperia

Siema wszystkim,
Odpalilismy juz kamere live w tym sezonie. Jakby ktos mial ochote zerknac jak wyglada pogoda w Jastarni to zapraszam do klikania:

Obrazek

http://www.surfpoint.pl/livecam.html
autor: Denis
20 kwie 2014, 20:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Denis Żurik - Nr.2 Junior w Europie

Opisując te zawody to na początku się strasznie nudziłem bo nie znałem nikogo :( ale teraz zapoznałem się z Francuzami i non stop coś robimy, wygłupiamy się. Ze spotem tutaj w porównaniu do takiego Cumbuco w Brazylii to to jest walka o ŻYCIE. Na tym spocie przez cały czas wieje od brzegu między nicz...
autor: Ksiaze
30 kwie 2014, 23:15
Skocz do forum
Skocz do tematu

Informacja o Polskim Związku Kiteboardingu PZKite

Do wszystkich Kiteboarderów! Wiele osób zastanawia się co robi Polski Związek Kiteboardingowy i po co jest. Chętnie podzielę się kilkoma ogólnymi informacjami. Polski Związek Kiteboardingu PZKite został zarejestrowany w KRS 19.11.2013 jako zrzeszenie trzech stowarzyszeń : Polskie Stowarzyszenie Kite...
autor: Crazy Horse
06 maja 2014, 18:09
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Informacja o Polskim Związku Kiteboardingu PZKite

Ponad 200 wyświetleń i zero komentarzy :doh: Zatem ja rozpocznę, krótko... Po pierwsze dziękuję osobiście wszystkim, którzy "dotrwali do końca", czytaj do założenia PZKite. Ja uczestniczyłem w 1-2 spotkaniach ale po prostu natłok wszystkich obowiązaków, zadań, dwójka dzieci i pies to już m...
autor: tomekgrzy
07 maja 2014, 13:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

SPRZĄTANIE SPOTÓW

W związku z coraz częstszymi kłopotami kajciarzy z ekologami , ważne żebyśmy zwracali bardzo dużą uwagę do porządku i czystości na spocie na którym pływamy. Niestety musimy przywyknąć do sprzątania po „zielonych „ turystach , bo najczęściej za śmieci na spocie obciążani są kajciarze. Bardzo proszę r...
autor: FilipN
07 maja 2014, 20:38
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nowa prognoza pogody

Fasolix pisze:Pora na odświeżenie sprzętu, proponuję wersie ultra pro :lol:

Obrazek
autor: ketchup1999
08 maja 2014, 18:43
Skocz do forum
Skocz do tematu

Spring Jamboree [4.2014]

Od 4 do 11 kwietnia byłem na treningu połączonym z zawodami w Red Sea Zone na Spring Jamboree 2014.Przez pierwsze trzy dni byłem na wake’u ponieważ nie wiało ,ale niestety działał tylko ten wolniejszy wyciąg ,ponieważ w drugi szybszy wjechał ktoś koparką i złamał słup.Naszczęście pracownicy Slidersó...
autor: BraCuru
11 maja 2014, 17:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Harpagan Race 9-10 maja 2014 Szczecin

Jednak nie rozumiem czemu zawody/event jest organizowany w piatek i sobote a nie sobote i niedziele.oby plywajacie i pracujace i jezeli za kazdym razem trzeba brac wolne by niczyc w jakims evencie to moga byc nici z wakacji i innych wyjazdow. Michał - w tym przypadku czołówka poleciała dziś na MŚ p...
autor: TrueKejner
12 maja 2014, 09:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: JURAS ZOON ZMIENIA BARWY ?!?!?!?!!

Bardzo słuszna uwaga. Zwłaszcza o tym że Sling wygrał na transferach...Bo pomimo wzrostu poziomu i ilości wakestyle ( i super że tak się dzieje ), "współczesny" kitesurfing to zawsze będzie głównie freeride. Co do kolan - tu bym się kłócił...sama jazda być może nie pomaga, ale przy wybici...
14 maja 2014, 19:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Mistrzostwa Świata Przedszkolaków i Starszaków 2014

Lepszego wejścia nie mogliby sobie wymarzyć Maks i Niebrzydki. Prowadzą eliminacje po pierwszym dniu! :clap:
Wyniki w aktualizacji na pskite.
autor: jedi1
16 maja 2014, 08:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

Fordon pisze: ale jest spokojniejszy, nudniejszy, nie daje takiej frajdy.

Co to znaczy, że latawiec jest nudniejszy i spokojniejszy? RPM i Rally to latawce o różnym przeznaczeniu i nic to z nudą nie ma wspólnego.
autor: Ksiaze
16 maja 2014, 12:07
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: DAKTI i VICTOR w jednym teamie

"W krótkiej informacji o działaniach PZKite (o którą chyba chodzi) nie ma szans by wymienić wszystkich zasłużonych dla naszego sportu. Dlatego przepraszam jeśli ktoś się poczuł urażony brakiem wzmianki o nim. Wzorów do naśladowania mamy wiele, prócz tak znanych jak Viktor i Tomek jest jeszcze w...
18 maja 2014, 16:46
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Mistrzostwa Świata Przedszkolaków i Starszaków 2014

Maks vicemistrzem świata młodzików!
Tomek vicemistrzem świata mastersow!
Gratulacje! Czerwony dywany powitaja Was w Chalupach :wink:
autor: FilipN
18 maja 2014, 23:59
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Pęknięcie, rozdarcie latawca ???

a nie masz przypadkiem w zwyczaju kładzenia deski na latawcu, "żeby go przycisnąć", jak stoi zaparkowany na plaży?? bo miejsce rozdarcia, jego wielość i kształt podpowiadają, że mogło powstać w taki właśnie sposób… mogło to być jedynie zarysowanie, które pękło jak latawiec zaczął pracować ...